|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Нед Юни 17, 2018 7:48 pm |
|
Full Member |
 |
|
Тези хора спирка нямат-сега пък Ники Узунов-ами не става човекът-ама нищо не се случи от това,което ми каза,а ми е врачувал много пъти.Съжалявам,но е некадърник.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Нед Юни 17, 2018 7:54 pm |
|
Full Member |
 |
|
За Ани същата работа-само че да не си кривя душата,тя ми позна някои неща,но за това,което ми беше най-същественото-кръгла нула-то не бяха ретрограден меркурий,войнствен Марс...не знам каква си Венера,глупости.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Вто Юни 26, 2018 8:28 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Имам питане за Геновева - Лозенец и Дани /мъж/ от Модерно предградие. Уникален бил, но не си вдигал телефона. Отиваш на място, а какво ще те преви........Тц, тц, тц...... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Сря Дек 19, 2018 4:10 pm |
|
Full Member |
 |
|
Само държа да отбележа,че не съм разрешавала на никого да ми копира постовете,особено пък в бг мама.Ако съм искала да са там,можех да го направя и сама. Така че Avia-na ,ако изобщо има морал,можеше да ме попита.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Сря Дек 19, 2018 10:59 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Диляна написа: Само държа да отбележа,че не съм разрешавала на никого да ми копира постовете,особено пък в бг мама.Ако съм искала да са там,можех да го направя и сама. Така че Avia-na ,ако изобщо има морал,можеше да ме попита. Толкова ли го закъсаха, че до нас опряха....Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Чет Дек 20, 2018 12:27 am |
|
Full Member |
 |
|
Да,до нас опряха. А когато лично аз го публикувах в бг мама,всички скочиха,че правя реклама.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Нед Яну 20, 2019 1:50 am |
|
Full Member |
 |
|
Моят списък продължава да си стои в бг мама.Интересно,че когато го публикувам аз,се трие.Когато го публикува някой друг,си стои.Интересно!Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Сря Яну 23, 2019 9:37 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Диляна написа: Моят списък продължава да си стои в бг мама.Интересно,че когато го публикувам аз,се трие.Когато го публикува някой друг,си стои.Интересно! Въобще не влизам там вече. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Пет Яну 25, 2019 7:52 pm |
|
Full Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Вто Яну 29, 2019 11:02 pm |
|
Full Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |