АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Вто Ное 30, 2021 1:36 am


Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 9 мнения ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Вто Яну 05, 2010 12:34 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
Предпазване от черна магия
Петър Димков

1.Първото лекарство против омагьосване е човек да бъде разсъдлив и справедлив и никога да не дава повод за гняв.
2.Никога не давайте на съмнителна личност портрета си за спомен.
3.Също на такъв никога не давайте износените си дрехи или мумии /коса,нокти, кожички, кръв/защото чрез тях той би могъл да ви държи с помощта на сататнинските заклинания в ръцете си.
4.За да не стане невинен човек жертва на уграма/омагьосан предмет/, отбягвайте всякакви сношения с мъж или жена, които имат приятелски връзки с черномагьосници.
5.Никога не слушайте внушенията та хора, че Бог не съществува и следователно черната магия е измислица. С това те ви приспиват, за да ви погубят по-лесно.
6.Щом съгледате подозрителен човек, от когото чувствате необяснимо отвращение и очаквате да ви направи зло, смело го погледнете в "духовното око" и мислено му изпратете следната мисъл-формула: "В името на Отца и Сина и Святаго Духа каквото ми мислиш, на тебе да се върне. Амин!" Тази формула се повтаря три пъти.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: За черната магия
МнениеПубликувано на: Вто Яну 05, 2010 11:38 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
Как трябва да постъпим ако намерим омагьосан предмет /уграма/

Петър Димков
Намереният предмет или остатъците от магията внимателно се събират, без да се докосван с ръце, и се изгарят или изхвърлят в клозет, който се промива с вода, изтичаща в градския канал или пък в раека с формулата: "От дето сте изпратени, там да се върнете!".След това остатъците от мръсотията внимателно се изтриват с помощта на маша и кърпа, която също се изгаря. Мястото, където е открита уграмата, се напръскна с няколко капки собствена урина с думите: "С каквато гозба ни гощаваш, с такава и тебе гощаваме. От си дошъл, там да си отидеш. Амин!"
Ако трябва да се махне омагьосан камък, той де се прекръсти три пъти и да се духне на място.В случай, че е бил допрян с ръце, те да се измият с урина.
Когато уграмата е открита не на вратата, а в къщата, помещението да се окади с тамян, придружено с формулата: "В името на Отца и Сина и Снетаго Духа, да изчезне злото от къщата ми. Амин!"
Освен това в петък срещу събота да се накади стаята, в която е намерена уграмата, със семе от магданоз, или със сухи листа от пелин и минзухар, или дафинови листа.
Винаги след излизана от стаята на човека, който се занимава с магии, стените и вратата и да се напръскват с малко урина с формулата: "Какъвто гост е идвал, такова му е и посрещането".
Накрая, добре е жертвата на магията да носи през целия ден долна дреха, обърната наопаки.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: За черната магия
МнениеПубликувано на: Сря Яну 06, 2010 12:32 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
Разваляне на черната магия
Петър Димков

ВНИМАНИЕ: Преди да пристъпим към обряда за защита от черната магия, трябва задълбочени да преценим и да вземем всички предпазни мерки против заблуждения. Защото има много душевно болни които си внушават, че се омагьосани, а страдат от мания за преследване.В такъв случай добре употребеното внушение дава добри резултати.
ПРИЗНАЦИ: Най-често жертвата на черната магия чувства силно стягане на главата, придружено от "изгаряне" на хранопровода и заедно с това непосилна тежест в гърдите. Или близките и без всякакъв повод соренно си променят отношенията с нея - от приятелски в неприятелски.
Развалянето на магии става по следния начин:
1.Три поредни вечери след 0.30 часа в едно и също време се прави следното:
Върху разгорещени до червено въглища се слага едно цяло прясно, увито във вестник яйце, без всякакъв печат върху него.Казва са следната формула: "В името та Отца и Сина, и Светаго Духа, както яйцето се пука, така и черномагьосникът, който ми е направил магията, да се смрази и онемее, докато не се откаже от магията си и сам не я развали.Амин!".
Повтаря се три пъти.
След пукването на яйцето върху разгорещените въглени, се поставя второ пакетче също от вестник, в който са увити три люти чушки и се казва следната формула: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както чушките горят, така и магьосникът вътрешно да гори, докато сам не развали магията си. Амин!".Повтаря се три пъти.
Накрая от пакет готварска сол се изваждат три супени лъжици от солта, изсипват се върху жаравата и се казва формулата :" В името на Отца и Сина и Светаго Духя, както не можем без сол, така и черномагьосникът да не изтрае без сол, докато не развали магията си. Амин!". повтаря се три пъти и след всяка дума амин се плюе и то поведнъж откъм лявата страна.
ТРИТЕ ПРОЦЕДУРИ СЕ ПРАВЯТ ТРИ ВЕЧЕРИ ПОДРЕД.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 12:35 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
2.Освен горното, на следващата или по-другата вечер пак в 0.30 ч. жертвата да излезе на открито на някой кръстопът, да счупи там едно малко шише със светена вода от църквата и са каже формулата: "В името на Отца и Сина и Светаго духа,когато яйцето пак стане цяло, тогава да се сбъдне магията му, която ми е направил. Амин."
Повтаря се три пъти.
3.На другия ден , след като се изпълни казаното, идете в три различни черкви и след като си прочетете молитвата "Отче наш", на мястото , където се палят свещите за мъртвите, запалете една свещ, наречена на черномагьосника /злодея/, на когото знаете името, с формулата: "В името на Отца и Сина и Светаго духа запалвам свещта му /казва се името му/при умрелите, за да умре злобата ти срещу мене. Амин".
В името на отца и Сина и Светаго духа, давам ти светлина, върни ме свободата. Амин".
Повтаря се три пъти.После запалете на същото място най-малко три свещи на ваши близки покойници, които са били религиозни, обичали са ви от все сърце и са готови да ви помогнат винаги, с думите :"Мили дядо, бабо и тн Господи, дай мир и светлина на душата на /името му/".
След това мислено се обръщате към неговата душа и молитвено казвате : "Мила бабо Катерина, в името на Отца и Сина и Светаго духа, моля те от все сърце, с помощта на ангелите с всички сили и средства вържете родниниски духа и душата на незаслужения ме враг /името му/, който влияе срещу мене, освободете ме от преследването на черномагьосника и ме вземете под ваша закрила. Амин."
Повтаря се три пъти.Освен това списъкът на същите роднини, в които е вписано и името на злодея, за да му се въздейства от страна на починалите и светлите духове, които стоят над тях, се дава за помен в три раз„лични черкви, за да се произнесе от свещениците в три различни литургии. И още при писането на списъка си повтаряте три пъти формулата :" В името на Отца и Сина и Светаго духа, моля душете на най-близките ми роднини, с помощта на праведните, ангелите, арахангелите и светиите да обезвредят черномагьосника, който ми копае гроб с магиите си, за да се прослави името на Светата Троица. Амин."

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 11:03 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
Ако черномагьосникът е известен, достъпен и от нисък ранг, може да се постъпи така: отрежете два клона от кипарис и ги вържете на кръст. Магията се разваля, ако ударите черномагьосника с него, произнасяйки формулата: "В името на Отца и Сина и светаго Духа и за слава на Света Троица да се развали магията. Амин." Освен това магия правена с катран върху огън, се разваля със същата формула,ако катранът се разсипе и огънят се изгаси.
5.За да не стане същият човек жертва на друга магия, винаги се прилага следното:
- излизайки от дома си, движейки се по улицата, пътувайки с превозни средства, винаги да се казва наум формулата: "Господ ми е задна и предна стража и ме пази от всяко зло, лукаво промишление и сатанинско нападение. Амин." Казва се три пъти.
- влизайки в къщата си , а също и излизайки от нея, внимателно да се оглежда да няма пред вратата хвърлена някоя мръсотия или съмнителна вещ.
- вечер преди лягане да се окади стаята си с малко тамян, засилен или не с по едно парченце от сърцето и черния дроб на по-голяма риба/предварително изсушени/ с формулата: "В името на Божията Любов, в името на Божията Мъдрост, в името на Божията Истина, в която живеем и се движим, и със силата на Словото Божие да се разпръснат всички лукави и зли промишления и всички нечисти сили от тук. Амин." Повтаря се три пъти.
След това се прочита молитвата "Господи на силите": "Господи на силите, разпръснати всички лоши помисли и желания на моите врагове, видими и невидими, и на всичкото съдружие, което е с тях,и на всички други тъмни сили, които искат да спрат Твоето свято дело на земята! Разбий козните им! Амин."
- преди заспиване да се каже и тази формула:"Огради ме, Господи със Своята диамантена стена, приеми ме , Господи, в Твоята Благочестива Светлина, за да се разпръснат всички нечестиви сили около мен. Амин." Казва се три пъти.
- сутрин след ставане от сън да се прочетат молитвите "Отче наш" и "Господи на силите"и да се повтори формулата дадена в точка 4.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Съб Апр 10, 2010 9:39 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
ВАЖНИ ДОБАВКИ


ПЪРВО

От голямо значение за жертвата на магията е преди заспиване да си припомни казаното в Библията "Будни бъдете денем и нощем", за да се запазите от нападенията на тъмните и нечисти духове и техните помощници - черномагьосниците. За целта гальовно кажете на душата си: "Бодърствай през нощта и ме пази от тъмните сили. Ако насън бъда посетен от дух или духове, изпълни казаното в Евангелието: "Изпитвайте духовете и искайте от тях знамение, за да се уверите дали са светли или тъмни". Тъмните духове често се явяват в маски. Затова кажете им: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, дайте ми знамение, като повторите думите ми: И това е живот вечен да позная Тебе, Единаго Бога и Христа, когото си изпратил за нашето спасение. Амин". Ако духът е тъмен, веднага ще изчезне, а ако е светъл, ще ви се усмихне, ще ви благослови и ще ви предаде каквото му е наредено от Господа Иисуса Христа. Ти пък се постарая да го запомниш и изпълниш, за да получиш милост, мир и благодат от него.
ВТОРО
1.Направете си маслосвет или водосвет и поръсете всички стаи със светена вода. Тази служба да се направи от добри и благочестиви свещеници.
2.Купете си от магазин или аптека минерала майолит. Този майолит да се разтвори в 250 мл вода, като половината се изпие от пострадалия, а с другата половина се поръсят всички стаи и помещения, където държите свои или чужди предмети, произнасяйки молитвено формулата: "В името на Отца и Сина к Светаго Духа да се унищожат всички следи от направената ни магия, като същата се върне върху главата на този, който я е направил. Амин."
3.Едновременно със спазването на горното да се подготви изпълнението на следните приложения:
-набавят се билките вратига, комунига, мъжка тинтява по 50 г.
-от някое старо огнище се взема една шепа пръст от огнището
-от някое старо селско орало да се вземе едно парче или гвоздей
След това билките се смесват в едно и де разделят на три равни части. Взема се 1/3 от сместта , заедно с 1/3 от изгорялата пръст от старото огнище и желязното парче и всичко това ври в 3 литра вода 10 минути. Сваля се от огъня и като изстине до 37 градуса, с отварата се полива голото тяло на омагьосания и то от главата надолу. Това става върху леген, около който са постлани вестници. Върху пода не бива да капва и капка.След процедурата те се изгарят, а водата от поливането се изхвърля в клозет или в средата на някой поток. тази вода не бива да докосва никой човек, защото може да пострада като омагьосания.
Поливането трябва да стане три пъти подред - в събота, сряда и пак в събота и то само сутрин, защото магиите се правят вечер, а се развалят сутрин.
През време на поливанията този, който полива , а заедно с него и пострадалият, шептешком произнасят три пъти подред следната формула: "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, да се разкъса веригата на направената магия и същата да се върне върху главата на този, който ми я е направил. Амин".
Три дни преди почване, през време на поливанията и две седмици след това, пострадалият да пие сутрин, обед и вечер 10 минути преди ядене по 1 чашка отвара от обичник и цариче. смесват се по 50 грама от всяка. От тази смес 2 супени лъжици се запарват в 500 г вряща вода, ври 5 минути и като изстине се прецежда. Подслажда се с мед и лимон.
Освен това същият да носи от лявата си страна малка торбичка, напълнена с една изравнена супена лъжица просо, в което се слага късче хартия със следните думи: "Докато не преброиш зърната на просото, да не ти се улови магията. Амин".

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Съб Авг 07, 2010 10:03 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
ВИДОВЕ ЧЕРНА МАГИЯ

1.Цапане през нощта на входната врата с глина или с изпражнения.
За отбиване та такава магия виж по-горе.
2.Магия за вземане на мома против нейното желание, при която момъкът или някой друг, скрива в леглото и в кутийка, отрязаното при раждането му пъпче. За отбиването на тази магия се постъпва както в предния случай.
3.Магия за отнемане на съпруга и от страна на приятелката и. В нейно отсъствие тя слага под дюшека му неизпрано от менструацията бельо и чрез кръвта си го привлича към себе си.Тази магия се отбива просто: мръсното бельо се взема с някакъв предмет, но не и с ръце и се изгаря веднага, а "приятелката " се изгонва завинаги.
4.Магия за внасяне на раздор в семейството. Извършва се чрез незабелязано поръсване стените и леглата с пръс, взета от някой запустял гроб, най-често турски. Такава магия се отбива чрез водосвет или маслосвет, направени от благочестив свещенник.
5.магия за разваляне на двама, при която се взема пръст от гроба на близък роднина и с нея скрито се поръсват същата на единия-да изстине като пръст. За отбиването - както в т.4.
6.Магия, направена за разтуряне на престоящ брак направена чрез незабелязано напръскване на бельото на жертвата с кръв, взита от заклани черни кокошки. Тази магия се отбива чрез изпиране на бельото и то докато кръвта не е засъхнала.
СЛЕДВА

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Нед Авг 08, 2010 2:47 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
7.Магия, направена за смърт на малка деца чрез поставяне под прага нва къщата на осчесена ръчичка на умряло дете. За отбиването и трябва да се извади тази ръчичка и се закопае в някой детски гроб.
8.Магия за смърт на дете чрез бавно изсъхване на същото. За целта черномагьосникът откредва дрешките на детето и ги закопава в някой изоставен гроб със заклинение. за развалянето на тази магия трябва да се намери ясновидка, която да посочи мястото на заравянето и да се изгорят.
9.Магия за разделяне на съпрузи. Черномагьосникът взема риза от мъжа или жената и я закопава в изоставен гроб.В спалнята скрива вързопче от лоши билки, трохи хляб, парче изгнило дърво. Калъфките та възглавниците се напръскват с кръв. Всичко това се прави със сатанински заклинания. Целта е близките на жертвата да я почувстват студена и като умряла, за да странят от нея. За по-бърз ефект я напръскват с мъртвешка вода, взета от измиването на някой мъртвец.Тук трябва дя се приложи написаното в раздел "Разваляне на черни магии".
10.Магия за смърт. Пазете се от опасни черномагьосници, за да не ви напръскат със "змийска" вода, приготвена така: взема се една жива отровна змия /пепелянка или усойница/ и де пуска в гърне, пълно с вода. Захлупна се добре и се зарива гърнето в земята да престои 40 дни. След това се изхвърля удавената змия, а д водата се пръска жертвата/под предлог, че е светена вода за здраве/, като шепнешком се произнасят сатанинските заклинания.За отбиването на тази магия да се приложи даденото указание в раздела "Борба с най-често използуваните магии"-т.3.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Петър Димков за черната магия
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 6:44 pm 
Newbie
Newbie

Регистриран на: Чет Окт 18, 2012 6:32 pm
Мнения: 4
Десиславо, много си специализирала в областта на черната магия, направо експерт, колко подробно, подредено и изчерпателно си ги изредила всичките.. Явно те влече. Практикуваш ли - не чак редовно, ама от време на време не вярвам да не си се изкушавала. Ходиш ли нощем да мажеш вратите на хората с лaйнa? Лелее, добре че не сме в един вход (:Х:Х:Х)

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 9 мнения ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани, и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов