Лолова оправя мъж и син при майстор чекръкчия в ТетевенПубликувана: Неделя, 20-ти Февруари 2011, автор(и): 24 Часа; прочитания: 2501;
Лолова оправя мъж и син при майстор чекръкчия в Тетевен
Народният лечител Стоян Дойнов освобождава защипан нерв на спортист от столицата. СНИМКА: "24 ЧАСА"
Прикачени файлове:
Image_789118_5.jpg [ 17.11 KiB | Прегледано 15130 пъти ]
"Звъни се вкъщи, излизам на двора, гледам и не вярвам - Татяна Лолова на вратата. Преди време тъй посрещнах и Калоянчев, остава вече само Стоянка Мутафова да видя на прага", казва зарадвана от знаменитите гости Ценка Дойнова от Тетевен.
"Да ти я доведа Стояна - мога, но тя е много дива, своенравна е", отговаря й Лолова.
С нея пристъпват едва-едва съпругът й Светослав и синът Сава. Актрисата ги е довела при най-добрия чекръкчия в България заради болки в кръста и коленете. Стоян Дойнов за минутка-две успял да освободи захапаните нерви на кръста, понаместил и краката, та мъжете си отдъхнали.
Открихме Стоян Дойнов в книгата "Най-добрите лечители". Препоръча ни я нашият приятел Чавдар Нинов, за когото също пише в нея (съпруга на Бианка Панова - б.р.). Взехме я, два пъти съм я чел, за мен тя е откритие", хвали Светослав книгата, написана от наш колега в "24 часа".
Той имал много стара дископатия и лекарите, като видели снимката, отсичали: Ти си свършен, нищо не може да се направи."
"Но бай Стоян ме пооправи - и кръста, и коленете. И на сина помогна за същото. Още ме понаболява, но промяна има. Таня се обажда в Тетевен днес (вчера - б.р.) да благодари отново. Много приятни хора. Хем бай Стоян ни помогна, хем жена му ни изпрати с яйца, мляко и какво ли не за София", пояснява съпругът на Лолова. Но добавя: "И Калата е търсил лек при Стоян Дойнов в Тетевен, ама Стояна няма изгледи да дойде, защото няма оплаквания, здрава е." (24часа)
Споделяне във Facebook