АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Сря Окт 01, 2025 5:19 am

Публикувай нова темаДобави отговор Страница 3 от 6   [ 60 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Иван Качов
МнениеПубликувано на: Чет Юни 17, 2010 4:56 pm 
Newbie
Newbie
Аватар

Здравейте, съфорумци! Аз съм нов във форума. С диагноза постфлебитен синдром имам 5-6-та степен на хронична венозна недостатъчност. В началото на март миналата година ми се появиха за пореден път варикозни язви, които зараснаха по Божия милост след 10-11 месеца. Лекуваше ме доц. Кузман Горгиев Гиров от Военномедицинска академия. Искаше да ми прави операция. Монасите в Поморийския манастир ми отслужиха Маслосвет за здраве. На 24 март отидох в манастира "Свети Мина" до София. Свещеникът ми прочете молитва преди операция и на Благовещение бях на преглед при доц. Гиров. Определиха ми ден за флебография на 21 април. И предния ден пак отидох за молитва в същия манастир. И стана чудо! След като ми беше направена флебографията лекарите взеха решение да не бъда опериран! Вземам сутрин на гладно Диокет със светена вода и вечер половин час преди лягане Аспирин протект пак със светена вода. В продължение на 40 дни пих на гладно осветен зехтин от Маслосвет. И изяждах по един грейпфрут. Сутрин и вечер ходя на морето да газя във водата и да плувам. Без ластобандажен чорап не мога. Приятели ми казаха за чудодейните капки на Иван Качов. Живея в Бургас, а тук тези капки ги няма. Много хора като мен страдат от варикозни вени и язви. Молбата ми е към всеки, който може да ми даде информация как да си ги набавя. Благодаря предварително и Бог да помага на всички!

Споделяне във Facebook

Прикачени файлове:
_язва.jpg
_язва.jpg [ 55.84 KiB | Прегледано 20787 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 17, 2010 5:50 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Уважаеми господине,
Въпреки огромното ми желание да Ви помогна, друго освен да Ви пратя на лично съобщение телефона на г-н Качов, на този етап едва ли ще мога да направя. /Бъдете настоятелен - от време на време го включва./
Днес отново разговарях с него, но пак ме отпрати за другата седмица. Вероятно разрешителните от МЗ не са готови и не смее да пусне препарата по аптеките.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 20, 2010 3:25 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Прикачени файлове:
DSC01887.JPG
DSC01887.JPG [ 458.41 KiB | Прегледано 20749 пъти ]

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 3:22 pm 
Newbie
Newbie

Химик баламосва, че лекува с елексир-чудо
PlovdivMedia

От няколко дни във водещи медии се излъчват репортажи и материали за поредното българско чудо - “еликсир”, който чисти кръвоносните съдове, топи плаките в тях и помага най-малко при десетина сериозни болести, който е създаден от Иван Качов. Той се титулува със специализацията експерт по фитотерапия, а всъщност е биохимик, и уверява публиката, че само да се пият няколко месеца неговите вълшебни капки и ще изчезнат разширените вени, високото кръвно, тромбозата на кръвоносните съдове, а съсиреците кръв ще бъдат стопени.
Качов твърди, че изобретеният от него билков препарат, чието съдържание обаче пази като държавна тайна, има разрешение за употреба от МЗ с номер 1588/200 г. Засега за производител на добавката се води фирмата “ЖОРЕ” ООД-Стара Загора.
Във всичките си медийни изяви химикът твърди, че кабинетът му в Националния център за опазване на общественото здраве (бившия Център по хигиена) в София е в ремонт и затова няма къде да приема болните. Те помежду си разпространяват два мобилни номера на “лечителя”, звънят му през минути, но безуспешно, защото Качов е изключил и двата телефона. Все пак десетки болни идват от рано сутринта в двора на Центъра по хигиена, търсейки химика, но напразно, защото той не работи там. Пенсионер е от няколко години. Преди това наистина е работил като химик, но сега няма нито кабинет, нито разрешение да приема пациенти в Центъра по хигиена, установи проверка на в. “Доктор”. Откакто се прочу из медиите на Качов дори му е забранено от директора на институцията да влиза в сградата. Така че болните висят с часове по пейките пред входа на центъра или сядат в съседния ресторант, чакайки появата на митичния фитотерапевт
По някое време той се явява, хората хукват подире му да го гонят, а “докторът” изчезва в съседната болница “Св. Иван Рилски” или в някое от заведенията на отсрещната страна на булеварда, разказаха работещи в центъра. Репортер на вестника, заедно с няколко близки на пациенти, ходиха по следите на създателя на “вълшебните капки” повече от час, но така и не успя да се срещне с него.
“Този човек е абсолютен шарлатанин, крие се от хората. Те го гонят - той бяга. Това не е ли криминално и подозрително поведение? Но българинът е лековерен и отчаян - затова вярва на публикации. Над 400 човека са минали оттук за три дни, откакто се зашумя около Качов. Във вторник като стовариха тук един човек с два отрязани крака - ние се чудим какво да го правим. Идват хора от цялата страна - от Бургас, Перник, Стара Загора, Варна. Всички са отчаяни и търсят спасение. Той няма кабинет в центъра, дори има заповед на директора да не го пускаме вътре. Някой трябва да подаде сигнал, където е необходимо, това е незаконно”, обясни възмутен един от охранителите на входа на Националния център за опазване на общественото здраве. - “Зарежете го тоя, бе, хора, отидете на истински лекар”, не спираше да повтаря охранителят на тълпата.
И хората си тръгваха попарени, невярващи на ушите си, всеки стиснал листче с адреса на центъра и името на “лечителя”. Той е включен в специализирано издание за “Най-добрите лечители на България”, но с предишен негов препарат “К23”. Настоящият, наречен от Качов “Холестенорм”, дори няма официално разрешение за употреба от властите, не се знае къде и при какви условия е произведен, нито какво точно съдържа. Това не пречи на създателя на капките да лъже лековерните и отчаяни болни и да го продава на мерно от началото на май месец т.г. Преди да стане известен от медиите химикът се е отзовавал на търсения по телефона и охотно е продавал капките. Разфасовка от 50 грама струва 8 лв., а по-голямата от 200 грама - 32 лв., разказа възрастна жена, която търсеше ”доктора” за още “еликсир”.
“Купувам го за сестра ми, която е във Варна. Тя изпи вече едно шишенце и понеже каза, че се чувства по-добре ми поръча да й купя още. Но не мога да го открия Качов. Предният път - в началото на май се свързах с него по телефона, уговорихме се за среща и се видяхме в ресторанта до Центъра по хигиена. На шишенцето не пише нито име на препарата, нито какво съдържа, но сестра ми настоява и затова го търся. Тя е с байпас и сърдечно заболяване, много е зле и трудно се движи”, обясни побелялата Дора Василева и продължи да звъни по телефона на Качов, за да го пита защо не идва, но отсреща й отговаряше единствено секретарят на мобилния оператор./Блиц

http://www.plovdivmedia.com/27397.html

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 24, 2010 10:50 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Прикачени файлове:
DSC01895.JPG
DSC01895.JPG [ 358.34 KiB | Прегледано 20681 пъти ]

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 10:55 pm 
Newbie
Newbie

Иван Калев написа:
Здравейте, съфорумци! Аз съм нов във форума. С диагноза постфлебитен синдром имам 5-6-та степен на хронична венозна недостатъчност. В началото на март миналата година ми се появиха за пореден път варикозни язви, които зараснаха по Божия милост след 10-11 месеца. Лекуваше ме доц. Кузман Горгиев Гиров от Военномедицинска академия. Искаше да ми прави операция. Монасите в Поморийския манастир ми отслужиха Маслосвет за здраве. На 24 март отидох в манастира "Свети Мина" до София. Свещеникът ми прочете молитва преди операция и на Благовещение бях на преглед при доц. Гиров. Определиха ми ден за флебография на 21 април. И предния ден пак отидох за молитва в същия манастир. И стана чудо! След като ми беше направена флебографията лекарите взеха решение да не бъда опериран! Вземам сутрин на гладно Диокет със светена вода и вечер половин час преди лягане Аспирин протект пак със светена вода. В продължение на 40 дни пих на гладно осветен зехтин от Маслосвет. И изяждах по един грейпфрут. Сутрин и вечер ходя на морето да газя във водата и да плувам. Без ластобандажен чорап не мога. Приятели ми казаха за чудодейните капки на Иван Качов. Живея в Бургас, а тук тези капки ги няма. Много хора като мен страдат от варикозни вени и язви. Молбата ми е към всеки, който може да ми даде информация как да си ги набавя. Благодаря предварително и Бог да помага на всички!

Господине,има създадена такава хранителна добавка от Франция.Извлек от билки.Холестенорм се казва.Успешно продавана в Русия.Утвърдена със всичките му сертификати и изчиства холестерола от кръвоносните съдове.Не искам да Ви разочаровам,но ми се струва,че ние българите сме малко заблуден народ в това отношение.Как ще се разрешава да се произзвежда нещо и хората да го ползват без твърдо доказани масови резултати.Задайте си въпроса-Защо името на тази българска хранителна добавка е същото както на френската.Или надеждата крепи човека.Дано да Ви помогнат тези капки,но аз не вярвам.Ние живеен във време където информацията не може да бъде скрита.Позаинтересувайте се за това,което пиша тук.Вие знаете,че човек може да се разболее за часове,а се лекува с месеци.Как си представяте,че нашите кръвоносни съдове са се запушвали десетки години,а сега само за няколко месеца ще се отпушат.Не съм песимист,но времето ще покаже.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 11:14 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Имам питане - някой дали може да провери и да сподели дали въпросната лаборатория / където ще се правят тези капки/ има лиценз?

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 29, 2010 3:09 pm 
Newbie
Newbie
Аватар

Днес е Петровден! Честит празник на всички съфорумци и на всички именици днес и утре! Уважаеми г-н Станчев, след като френският билков извлек успешно се продава в Русия, защо го няма у нас? Не съм адвокат на г-н Иван Качов. Говорих с него два пъти по телефона. ПРи първа финансова възможност ще отида до София за да си купя от толкова рекламираните капки на г-н Качов. Моята лична лекарка също се интересува от тях, има диабет и иска да свали холестерола си. След като електронните медии му дадоха трибуна и надежди на толкова много хора би трябвало и журналистите и г-н Качов да кажат истината на хората. Съдовите хирурзи във Военномедицинска академия правят толкова много за здравето на хората. Когато на 21 април бях на флебография знаете ли колко хора видях с ампутирани крайници. Като богослов и православен християнин щом си набавя капките на г-н Качов ще ги дам на свещеник за молитва и ще капна само една капка елей, осветен при Маслосвет, от чудотворни икони и от свети мощи!
Вярата върши чудеса, г-н Станчев! Невъзможното за човеците е възможно за Бога!
След като мой приятел, лекар ми показа "Световната конспирация срещу здравето" и я прочетох в мен се потвърди мнението, че богоборчески сили искат харата да страдат и да си купуват лекарства, но да не оздравяат!
След като знам името само на един човек от форума се моля със смирена молитва! Всемилостивият наш Бог да помага на всички страдащи хора по молитвите на светите безсребреници и чудотворци Козма и Дамян, чиято памет ще честваме на 1-ви юли!

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 10, 2010 11:58 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 11, 2010 11:11 pm 
Newbie
Newbie
Аватар

Ми то едно и също си повтаря човеко. Професори го пиели, но се криели....
Неам думи.......

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 3 от 6   [ 60 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща