|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Сря Май 31, 2023 8:06 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Иванчо, харесваш ли ме? - Разбира се, Марийке! - Какво чакаш тогава? Няма да се кандърдисвам сама... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Пет Юни 23, 2023 12:05 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Учителката се оплаква на бащата на Иванчо: - Вашият син нарисува муха на чина си, като истинска и си натъртих ръката като се опитах да я убия. - Това нищо не е, - казва бащата - той веднъж нарисува крокодил във ваната и аз като го видях, изскочих през нарисуваната врата! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Пет Юни 23, 2023 12:06 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Иванчо, харесваш ли ме? - Разбира се, Марийке! - Какво чакаш тогава? Няма да се кандърдисвам сама... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Пет Юни 23, 2023 12:07 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Иванчо, научи ли си уроците? - Не. - А, защо си легнал да спиш? - Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре спиш! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Сря Юли 12, 2023 1:50 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Учителката се оплаква на бащата на Иванчо: - Вашият син нарисува муха на чина си, като истинска и си натъртих ръката като се опитах да я убия. - Това нищо не е, - казва бащата - той веднъж нарисува крокодил във ваната и аз като го видях, изскочих през нарисуваната врата! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Сря Юли 12, 2023 1:52 pm |
|
Hero Member |
 |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Нед Юли 23, 2023 8:28 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Иванчо звъни на майка си: - Ало, мамо, гримирана ли си? - Не. - Ами тогава се покажи на терасата, че едни искат да ме бият! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Вто Авг 15, 2023 6:46 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Иванчо отива в музикалното училище, слага си калъфа на цигулката на чина, отваря го и вади... автомат. Смее се и казва: - Оп-а-а, татко сега е в банката с цигулката! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Вто Авг 15, 2023 6:48 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Децата си играят на улицата. Марийка: - Мама и тате ми казаха, че са ме намерили в зелето. Петьо: - А мен, на моите, щъркелът ме е донесъл. Иванчо: - Селянчета, мен мама и тате са ме изтеглили от Туитър Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Иванчо Публикувано на: Нед Авг 27, 2023 9:08 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Марийке, пак си с тази къса пола и Иванчо, пак ще ти види гащите. - Ще ги види госпожо, ама друг път. Днес съм дошла без гащи. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |