|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
radoslavst
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Пет Мар 26, 2021 4:35 am |
|
Newbie |
 |
|
Мислите ли, че врачките и баячките работят с негативна енергия? Тоест разговарях с приятел, според библията ми каза, те се водят, че работят с черна енергия, но дори да ти помогнат на момента, в бъдеще може да не е за добре. Аз също съм ходил, и съм бил свидетел на умозашеметяващи неща, но все пак ме кара да се замисля, щом други хора вярват в друго. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Съб Мар 27, 2021 8:21 pm |
|
Full Member |
 |
|
radoslavst написа: Мислите ли, че врачките и баячките работят с негативна енергия? Тоест разговарях с приятел, според библията ми каза, те се водят, че работят с черна енергия, но дори да ти помогнат на момента, в бъдеще може да не е за добре. Аз също съм ходил, и съм бил свидетел на умозашеметяващи неща, но все пак ме кара да се замисля, щом други хора вярват в друго. НЕ знам с какво работят.Но знам,че и библията не е изпратена по факса от небето.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Съб Мар 27, 2021 8:41 pm |
|
Full Member |
 |
|
За Поли-по първия въпрос не стана категорично.
Ани Кирилова гадае по карти Ленорман .Удоволствието струваше 45 лева,като цяло никак добре-нито ситуацията хвана,каза ми,че ще починат родителите ми до 2-3 месеца.
Таня Колева-не знам на какво гадае 36 лв за час.Ами то аз говорех повече.Позна,че съм едно дете,професията на майка ми,че живеем в малко жилище,че нашите са разделени и не се разбирам с тях много. Напълно непрофесионално-нейното дете пищи,тя говори с мен по телефона,аз не мога да чуя нищо.Говори с мъжа си за един хладилник,после ми обясни,че го сложили в хола и да не им пречел...
Михаела Иванова-таро 30 лв.В началото започна да говори някои глупости,но после хвана нещата.
Така че ако мога да обобщя-най-доволна съм от тарото.Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Диляна
|
Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит Публикувано на: Пон Мар 29, 2021 2:44 pm |
|
Full Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |