АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Пет Дек 08, 2023 7:37 am

Публикувай нова темаДобави отговор Страница 23 от 24   [ 235 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Врачките - да обменим опит
МнениеПубликувано на: Съб Окт 09, 2021 8:22 am 
Newbie
Newbie

mihail написа:
Сега се сетих, че във форума Reddit/r/psychic нямат такса, правилата го забраняват, но и не всички са ми познавали. И все пак по-добре да ти гледат 10 човека безплатно, все няколко ще познаят, от колкото да плащаш 100 лв на един шарлатанин за пълни глупости както направих, че и да те обижда. Но разбира се е само на английски. Единствения Бг аналог е УфоПорт но там е съвсем несериозно и по-скоро дават съвети и общи приказки, от колкото да виждат.

България е страната с най-много хора способности на глава на населението и това е доказателство, че Духът работи тук и това да думи на Учителя Петър Дънов Беинса Дуно. Неслучайно той е пратен тук в България и неслучайно той е изпитвал много от хората със способности като баба Ванга, дядо Влайчо, който му е бил ученик и последовател, Слава Севрюкова, която той също е познавал и изпитвал, Любомир Лулчев съветника на цар Борис, който също е бил ученик и последовател на Учителя, но за съжаление е бил един от най-непослушните такива, който е създавал много проблеми на Учителя и на цяла България със своите своеволия.
Та и в ден днешен в България има много хора със способности, но 99% от тях не знаят на кого служат - дали на светлината или на мрака тъй като те смятат, че е едно и също и от тук вече започват огромни разлики в резултатите тоест в плодовете.
Едно време аз исках да намеря някой, който да ме научи как да помагам на хората да се освобождават от външни влияния или здравословни проблеми и затова съм бил при абсолютно вскавяки хора - ясновидки, врачки, ходжи, радиестезисти, екстрасенси и така нататък. Човека, който най-много ми позна неща, които се случиха 10 години след като ми каза беше Иван Рушев оперния певец, който почина преди около 2 години. Той просто за мен е пример за ясновидец, защото ми е дал отговори на въпроси, които няма как да ти знае без да получава информация. Има и една жена от село Тънково казва се Фатме, тя също е много добра за мен и директно говори без да пита нищо. В същото село има още една жена Таня. И двете са добри и нямат такси. Ако човек има път на там, може да опита. Аз съм бил свидетел, че Фатме може да помага на много отчаяни хора, защото съм пращал мои приятели в подобно състояние и в крайна сметка тя директно каза тогава на моя приятел защо е дошъл, какво трябва да направи, за да излезе от ситуацията и така нататък. И наистина всичко което тя каза се случи. Ако някой иска мога да му пратя телефона, само да ми напише съобщение.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2021 10:42 am 
Full Member
Full Member

Таня от Тънково ми е гледала преди 6-7 години.Нищо от това,което ми каза,не се случи.

За уфопорт-там не познават.По-скоро общи приказки и тотални глупости.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 19, 2021 1:36 pm 
Newbie
Newbie

TruthSeeker, от 12 в България посетени само 2 са ми позвали - Светлана от Сухата Река и Роси Стефанова. И двете се отказаха да гледат обаче. А вече ми писна да ходя надлъж и на шир и да попадам на измамнички.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2021 1:18 pm 
Newbie
Newbie

Веднъж ме заведоха да ми гледат -е нищо не познаха. Може би се дължи и на това, че аз не вярвам на такива неща.
https://optimystica.com/seo-%D0%BE%D0%B ... %b8%d0%ba/

Споделяне във Facebook

Последна промяна moon на Чет Ное 18, 2021 12:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2021 6:07 pm 
Full Member
Full Member

moon написа:
Веднъж ме заведоха да ми гледат -е нищо не познаха. Може би се дължи и на това, че аз не вярвам на такива неща.

Аз вярвам,но пак не ми познават.Значи не е критерий.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 03, 2022 6:53 pm 
Newbie
Newbie

И при мен така. Вярвам, но никой не ми познава. Само в последните два месеца изпробвах много прехвалени онлайн гадатели и ако не им подаваш информация нищо не познават. Тук 10 лева, там 20, там 30 и накрая станаха 450!

Чистенето имаше ефект, но временен. А за гаданията не ми се коментира. На такива глупости се начетох, че ме е яд че подходих лековерно! Реших изобщо да не се занимавам с тези, които се рекламират онлайн. Ако са читави няма да си правят в реклами по сайтовете.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 11, 2022 6:42 pm 
Full Member
Full Member

Би ли споделил кои са тези онлайн гадатели?
Че да не ходим и ние при тях.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 04, 2022 9:24 pm 
Newbie
Newbie

Ооо те са много, не ги помня вече. В сайтовете Etsy и Fiverr се подвизават. Вече не ползвам тези сайтове. Повече ефект имах от Киприяновата молитва в църквата Света Неделя в София, но явно трябва да се ходи много пъти защото някои неща се върнаха май....

Аз сега се спрях на тези имена и ще искам мнения и скорошни отзиви за тях:

1. Татяна Христова - с восъколеене се занимава, не е типичната врачка
2. Любомир Алексиев
3. Ваня Вучкова - гледа на Таро
4. Нони Иванова - пак я похвалиха в другия форум

И пак да попитам за актуален телефон на моята съседка Светлана от Сухата река. За съжаление от години минавам покрай блока й с надеждата на я засека и на й поискам новия номер, но не съм я срещал досега. А може и на се е преместила. А ми е познавала. С имена и външен вид ми описа хора, които срещнах по-късно.

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 05, 2022 7:57 pm 
Full Member
Full Member

За съжаление,не мога да помогна .
Не съм посещавала нито една от посочените .

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 19, 2023 11:00 pm 
Newbie
Newbie

Томислав е много добър, гледа по имейл, похвалиха ми го в Бг Мама на лични съобщения. Гледа по имейл. :)
Доста добре се ориентира в ситуацията при мен!

Споделяне във Facebook

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 23 от 24   [ 235 мнения ]
Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Следваща