|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Яну 16, 2023 12:29 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Клавирен концерт. Руса дама пита съседката си: - Това Шопен ли е? - Не съм сигурна - отговаря тя. - Да изчакаме да се обърне към нас... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Яну 16, 2023 12:38 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Касиер раздава заплати. Иванчо след получаване на заплатата си реагира: - Дали сте ми 50 лева по-малко! - Всичко е точно, предишния път съм Ви дал 50 лева повече, а си замълчахте?!?!?! - Да, тогава направихте една грешка, но сега правите втора и не мога повече да си затварям очите!!! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Чет Яну 26, 2023 3:21 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Питат блондинка какво е празно пространство, а тя: - В главата ми е,ма не мога да се сетя точно... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Чет Яну 26, 2023 3:23 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Говори се, че брюнетките са по - темпераментни от блондинките. - Глупости, жена ми беше и блондинка, и брюнетка, никаква разлика. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Яну 30, 2023 2:59 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Говори се, че брюнетките са по - темпераментни от блондинките. - Глупости, жена ми беше и блондинка, и брюнетка, никаква разлика. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Яну 30, 2023 3:00 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Питат блондинка какво е празно пространство, а тя: - В главата ми е,ма не мога да се сетя точно... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Фев 06, 2023 4:14 pm |
|
Hero Member |
 |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пон Фев 06, 2023 4:17 pm |
|
Hero Member |
 |
|
- Муцка, ти за какъв мъж искаш да се омъжиш? - Паранормален? - Как така? - Ми нормален, ама с пари... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Фев 19, 2023 1:53 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Блондинка за пръв път на зъболекар, той и обяснява: - Ще си отворите устата и ще си свърша работата... - Д-ре, имам си гадже! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Фев 19, 2023 1:54 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Катаджии спират блондинка: - Не видяхте ли ограничението 40 км в час? - Видях го, но помислих, че е за елените от предишния знак... Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |