|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Съб Апр 01, 2023 5:57 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Две блондинки си говорят: - Вчера токът спря за три часа и нямаше как да си сготвя! - Това не е нищо. Онзи ден токът спря за 3 часа, а аз бях на ескалатора! Знаеш ли колко е скучно 3 часа да стоиш там? Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Апр 16, 2023 9:11 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Разговарят две блондинки: - К'во мислиш муцка, да преспя ли с Данчо? - Преспи ма, щом ти харесва! - Да, ама той един такъв съвестен... - Айде споко ма, тя съвеста не се предава по полов път! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Апр 16, 2023 9:12 pm |
|
Hero Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Апр 23, 2023 2:20 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Две блондинки си говорят. Едната казва: - А, бе Муци, мога да си представя щъркел да донесе бебе, ама паяк да вдигне кола... Е, това не мога да го повярвам. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Апр 23, 2023 2:23 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Две блондинки си говорят: - Вчера токът спря за три часа и нямаше как да си сготвя! - Това не е нищо. Онзи ден токът спря за 3 часа, а аз бях на ескалатора! Знаеш ли колко е скучно 3 часа да стоиш там? Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Май 14, 2023 7:33 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Две блондинки отварят бар, но две седмици в него не влиза никой. - Защо няма клиенти - учудила се едната. Дали пък да не сменим надписа на вратата? - А какво пише там?- " Затворено ". Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Нед Май 14, 2023 7:36 pm |
|
Hero Member |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пет Май 26, 2023 9:36 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Блондинка паркира между две коли. Удря едната, после другата. Вижда я катаджия: - Госпожо, ударихте вече втора кола. Ще се наложи да ви съставя акт. - Извинявам се, господин полицай. Не знаех, че имам право само на една кола. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pllb
|
Заглавие: Re: Блондинки, бизнесмени, борчета Публикувано на: Пет Май 26, 2023 9:37 pm |
|
Hero Member |
 |
|
Блондинка e в болницата и минава лекар на визитация: - Госпожо, аз съм Вашият лекуващ лекар, а това е вашата сестра! - О, боже, докторе! Не знаех, че имам сестра! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |