АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Пон Май 16, 2022 8:27 pm


Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 9 мнения ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Лекът за всички видове рак - д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 12:46 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
Този преведен текст е намерен в мрежата

и е феноменален пример на задълбочени разсъждения по темата за борбата с рака.

ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК

(извадки от “Лекът за всички видове РАК” ) настоящето е подбрано от изданието, което Хулда Кларк беше така добра да предостави чрез интернет безплатно и достъпно за всички желаещи да се излекуват и живеят здравословно.Книгата, редом с други, може да бъде открита на интернет адрес http :// clensing . n 3. net

ПРЕДГОВОР

Ние не сме свикнали да мислим за лек за рака. Ние мислим само за смекчаване Но тази книга не е относно забавяне действието на рака. Тя е относно излекуване. Това е възможно, защото през 1990 аз открих истинската причина за рака. Причината е определен паразит, за който намерих доказателство във всеки случай на рак, независимо от типа. И така, белодробния рак не се причинява от пушене, рак на червата не се причинява от диета лишена от баласт, ракът на гърдата не се причинява от диета богата на мазнини, ракът на панкреаса не се причинява от употребата на алкохол. Въпреки, че всички тези са допринасящи фактори, те не са ПРИЧИНАТА. Веднъж, когато причината беше открита, излекуването стана възможно. Но дали работи? Аз си поставих за задача да достигна 100 случая на излекуване от рак преди да публикувам откритието си. Тази бариера беше премината през Декември 1992. Откритието за причината и лечението на всички ракови заболявания е ваше достояние!

ВИЕ МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ

да четете цялата книга, ако сте насрочени за операция, химиотерапия или радиация. Може би ще е по-добре да прескочите първите страници за това как разтворител и паразит попаднали в тялото ви и причиняват рак. Отидете направо на инструкциите за премахване на паразити с билки или с електричество. Използването им заедно е най- резултатно. Нужни са само няколко дена за излекуване от рак, независимо от типа. Няма значение колко е напреднал - вие все още можете незабавно да го спрете.

След като сте го спрели, вие ще обърнете внимание на оздравителния процес. Прочетете всички случаи за да се убедите колко е лесно да се спре дори и злокачествен рак. Научете се от тях как да избягвате грешки.

Означава ли това, че можете да откажете операцията, радиацията или химиотерапията? Да, след излекуване на

рака ви по тази рецепта, той няма как да се върне. Това не е борба с рака. Това е излекуване! Но ако не искате да разсърдите доктора си, следвайте желанията му също. Гледайте да не загубите ценни телесни части, защото те ще ви трябват, когато сте здрав!

Не забравяйте, че онкологистите са добри, чувствителни и състрадателни хора. Те искрено искат да ви помогнат. Те няма откъде да знаят за истинската причина на рака след като не са били изучени на това. Аз избрах да публикувам това първо за вас, така че вие сами да станете носители на добрата вест.

ИЗВЛЕЧЕНИЕ

Човешките същества днес са пълни с паразити от семейството на метилите ( fluke ), по-конкретно с чревният метил Fasciolopsis buskii , но също и овчия чернодробен метил Fasciola hepatica , панкреатичния говежди метил Eurytrema pancreatica и човешкия чернодробен Clonorchis sinensis . Увеличението е поради изграждането на нов "биологичен резервоар" от говеда, пернати и четирикраки домашни любимци. При наличието на разтворители тези метили могат да завършат целият си биологичен цикъл в човешкото тяло, без нуждата от охлюв като междинен носител, както обикновено става. Тези разтворители са изопропилов алкохол ( isopropyl alcohol ), бензол ( benzene ), ксилол ( xylene ), толуол ( toluene ) и други, които се явяват като остатъчни продукти в храните ни, замърсяват продукти като паста за зъби, лосиони и козметики.

Различните разтворители се натрупват в предпочитани органи. Изопропиловия алкохол се натрупва в черния дроб, давайки възможност на Fasciolopsis да завърши жизнения си цикъл там. Това дава началото на раковия процес или както се казва, продукцията на миотичння стимулант орто-фосфо-тирозин. Орто-фосфо-тирозин и различни фактори на растежа биват изработвани от паразитите за техни си нужди във органите, където са загнездени, като оказват влияние на човешките тъкани. Наличието на възрастен метил ( fluke ) в черния дроб сигнализира за продукцията на Орто-фосфо-тирозин в друг орган. Този орган изглежда се избира на базата на наличие на мед и фунги както и обикновени карцирогени.

Разликата между хора натрупващи изопропилов алкохол и тези, които го метаболизират е наличието на афлатоксин В ( aflatoxin В) в човека. Събирането на афлатоксин В и изопропилов алкохол в черния дроб става причина за формирането на човешки Хроничен Гонадотропин (чСГ)( human Chorionic Gonadotropiri ) чСГ се пръсва из цялото тяло и е следван от формирането на Орто-фосфо-тирозин. Афлатоксините са замърсители в нашите храни. Витамин С помага за детоксификацията на афлатоксин В. Това обяснява и наблюденията на Линус Паулинг и други, че витамин С премахва някои ракове.

Премахването на изпропилов алкохол, микотоксини (плесени, гъбички) от живота на пациента и унищожаването на всички стадии на метилите придружено с премахването на недостатъчно сготвени меса и млечни продукти от диетата ще даде като резултат бързо възстановяване, общо взето за седмица-две от всички видове рак. Ракът може да бъде премахнат в много кратък срок чрез прочистване на домашните ни животни и строг контрол на храната за разтворители. Прекратяването на консумация на микотоксини и използването на медни тръби [използвани широко в Америка] също трябва да се извърши. След като чревния метил може да се открие в кръвта, майчиното мляко, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видя ни с ниско енергиен микроскоп, то следва, че този паразит може да бъде пренесен сексуално, с целувка по устата или кърмене. При все това получателят ще развие рак само ако има натрупвания на изопропилов алкохол в тялото си в резултат на консумацията на афлатоксин.

ЧАСТ ПЪРВА: ПРИЧИНАТА

От много години ние вярвахме, че рака е различен от останалите заболявания. Вярвахме, че ракът се държи като всепоглъщашт огън и тръгнал веднъж не може да се спре. Затова трябва да се реже, облъчва до смърт и химически да се унищожи всяка ракова клетка в тялото, след като тя не може да стане отново нормална. НЯМА НИЩО ПО-ПОГРЕШНО ОТ ТОВА! И ние вярвахме, че има различни видове рак, като левкемия, рак на гърдата и че те имат различни причини. Отново погрешно!

В тази книга ти ще видиш, че вейки видове рак си приличат. Те всички се причиняват от паразит. Един едничък паразит! И това е човешкият чревен метил. И ако убиеш този паразит, рака спира моментално. Тъканта става отново нормална. За да хванете рак трябва да имате този паразит.

И така, как може чревния метил да причини рак? Този паразит нормално живее в червата, където причинява

проблеми, като колит, раздразнен стомах или въобще липса на симптоми. Но той напада друг орган, матката, бъбреците или черния дроб причинявайки големи поражения. Aко се настани в черния дроб причинява рак! Той се настанява в черния дроб само на определени хора. Тези хора имат пропилов алкохол в телата си. Всички раково болни (100%) имат пропилов алкохол + чревен метил в черния си дроб. Разтворителят наречен пропилов алкохол е този, който "поканва" метила да се настани в черния дроб. За да получиш рак, трябва да имаш и паразита и пропиловия алкохол заедно в тялото ти.

МЕТИЛИ ( Flukes )

За да разберем рака, трябва да разберем някои основни факти относно човешкият чревен метил. Научното му име е Fasciolopsis busMu . Fluke означава "плосък" и наистина те са една от фамилиите на плоските чевеи. [тук следват фотографии] Паразита не е неизвестен и е бил изследван поне от 1925 насам. Този паразит си има стадии през които трябва да премине за да може да продължи да се размножава. ПЪРВИЯТ стадии е яйцето. Един възрастен паразит снася милиони яйца. Те излизат навън заедно със съдържанието на червата ни. Възрастният паразит обаче остава плътно залепен за стените на червата (или черния дроб, матка, причинявайки ендометроса, или тимус, причинявайки СПИН, или бъбрек причинявайки Ходкинова болест).

i от нас получават леки повреди (нараняване) на червата от време на време. Миниатюрни ранички , възможност на яйцата, които са микроскопични по размер, да навлязат в кръвоносния поток (и други яйца на паразити влизат в кръвта по същия начин). Някои от тези яйца всъщност се излюпват в червата или в кръвта. Тези новоизлюпени мъничета се наричат miracidia и са ВТОРИЯ стадии. Те плуват с миниатюрните си плавателни косъмчета. И разбира се, с пристигането на кръвта от червата в черния дроб, чиято работа е да филтрира токсини, той ще ги хване и унищожи. Те нямат шанс да оцелеят при нормалните хора.

МЕТИЛИ И ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ

НО НЕЩО СПЕЦИАЛНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЕЛАТА СИ. Черния дроб не може да хване и унищожи тези малки паразити. И така тези зародишни стадии биват допуснати да се настанят в черния дроб или други тъкани. Сякаш имунната система няма сила да ги убие. Метилите започват да се размножават в хора с пропилов алкохол в телата си! Новоизлюпените започват да изработват малки топки вътре в себе си, наречени редия ( redid ). Ала всяка редия (топка) е жива! Тя излиза от новоизлюпените метили, пуква се и започва да се размножава. Всяка от тези 40 редии може да изработи още 40 редии. И това всичко от едно яйце!

Този паразит снася яйца и произвежда милиони редии направо в тялото ти! В шийката на матката или бели дробове, там където рака нараства. Редните се пръсват в кръвния поток, "пускайки котва" в тъканите, които ги т. Дробовете на пушача, гърдите с доброкачествени буци, простатната жлеза пълна с тежки метали i са примери за тъкани които дават входен билет на редните.

Размножаването продължава с бесен ритъм, генерация след генерация. Редните се загнездват в черния дроб и други органи. Неочаквано те сменят формата си. Прорастват опашка и могат отново да плуват. Сега те се наричат церцария ( cercaria ). Церцарията само има нужда да намери място, където да се прикачи. След като се залепят за тъканта ти, опашката им изчезва и те започват да оформят "пашкул". Сега те се наричат метацерцария. Нормално, това се случва на листо, растящо близо до езеро, така че метацерцарията развива невероятно дебела черупка около себе си за да издържи през зимата. А дали наличието на разтворителя пропилов алкохол в тялото ти разртваря тази черупка? Това би премахнало последната бариера пред метила за да звърши той пълният си биологичен цикъл някъде в тялото ти!

След като черупката изчезва те израстват в напълно зрял метил в тъканта ти. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ТИ ДРОБ! Сега цикъла е завършен. От едно яйце става на мирацидиа, после на редиа, после на церцария, после в метацерцариа и накря в зрял паразит. Но това не е нормално за метилите. Нормалният им жизнен цикъл протича1.ЯИЦЕ
Изхвърлено от червата попада в почвата. Отмива се от дъждовете в езеро.


2. МИРАЦИДИЯ
Излюпва се от яйце във водата. Има опашка, може енергично да плува и в разстоян два часа трябва да си намери охлюв за домакин иначе ще бъде твърде изтощена.


3. РЕДИЯ
Развива се вътре в мирацидията като малка топчица докато бъде изхвърлена. Те "майки" редии, всяка от които в продължение на макс. 8 месеца раждат "дъщери" р< всичко това в охлюва, живеейки от течностите в лимфните кухини. Подобно, дъщ< редии развиват церция.

4. ЦЕРЦИЯ
Има опашка, използва я да излезе от охлюва и да отплава към растение. Aко охл! тревопасен, церцията може да се залепи за растението с устата-смукало и започ! формира "пашкул" само след няколко минути. Опашката се отделя и отплува за , разложи.

5. МЕТАЦЕРЦИЯ
Двустенен мехур. Външната стена е много лепкава. Но ако ико изядеш растен където е залепнал, най-малкото налягане го пуква оставяйки вътрешния мехур в ус Почти непробиваемия вътрешен мехур я предпазва от сдъвкване, а кератино- подо( обвивка - от храносмилане от стомашните coкове. Но, когато достигне червата, конта чревните coкове разтваря кистата и освобождава метацерцията. Тя се прикрепва стената на червата и започва да се развива в зрял индивид.

6. ЗРЯЛ ИНДИВИД
Живее в червата и може да снася 1000 яйца при всяко изпразване на червата, npai това в продължение на много години. [Едно погълнато яйце, попаднало в устата от не ръце и невнимателна хигиена, започва цикъла отново. Така той може да продължи де< години!]


Както се вижда хората обикновено не служат за домакин на зрелия индивид, а ако това стане то е само в червата. Но можеш ли да си представиш опустошението в тялото ако си свършил и работата на охлюва?

И сякаш тези паразити не ни стигат, ами в момента в който възрастният паразит се настани в черния дроб, НЕЩО СЕ СЛУЧВА. Появява се фактор на растежа, наречен орто-фосфо-тирозин. Родено е чудовище! Фактора на растежа кара клетките ти да се делят. Сега ТВОИТЕ клетки ще започнат също да се делят. Сега ти имаш рак.

СЕГА ТИ ИМАШ РАК

Наличието на орто-фосфо-тирозин е началото на рака ти. И ако не реагираш бързо убивайки тази паразито-произвеждаща машина, тя ще превземе тялото ти.

Но нека първо седнем за минута и помислим. Защо този паразит се размножава така доволно в органите ти, вместо да си живее тихо в червата? Понеже наличието на пропилов алкохол в тялото ти му позволява да се развие извън червата. Паразита прави както всички живи същества: оцелява и се размножава. И не е злият характер на паразитите който ти причинява рак. Грешката е трагичното замърсяване на тялото ти с пропилов алкохол. И, разбира се, заразата на добитъка и домашните ни животни с паразити. Но на това ще се спрем по-късно.

Твърде е възможно редията и церцарията да изработват орто-фосфо-тирозин за да спомогнат деленето си докато се размножават. Други фактори на растежа също се произвеждат. Те са фактор за растеж на епидермиса, инсулиноподобен фактор и т.н. Тези също могат да бъдат произведени от бактерия. Но само Fasciolopsis произвежда орто-фосфо-тирозин. Тези стимуланти на растежа въобще не са предназначени да карат клетките ти да растат. Нормално стадиите на паразита се развиват в езеро пълно с охлюви! Този паразит не е бил създаден да извършва всичките си биологични стадии в телата ни. Но така или иначе, телата ни откликват на орто-фосфо-тирозин (и други фактори на растежа) по същия начин, клетките ни са заставени да се размножават и те се размножават редом с металните стадии и бактерии.

ПРОЧИСТИ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА

Добрите вести са, че когато метила и всичките му стадии са унищожени, орто-фосфо-тирозина изчезва. За 24 часа всичкия орто-фосфо-тирозин си е заминал! Ракът ти е спрял. Ти все още имаш важната задача да поправиш повредите. Но ракът ти не може да се върне. И ти си спечелил битката на живота ти.

АМИ БИТКАТА ЗА ЗДРАВЕТО ТИ? Нека отново да се върнем назад към кошмара на рака. Защо микроскопичните метилни стадии избират матката, простата или белите дробове за да се настанят и размножават?

Вероятно защото раковия орган е загубил имунната си сила и не може повече да улавя и убива миниатюрните нашественици. В края на краищата в раковите тъкани има пропилов алкохол а също и много други токсини. Тежкият метал мед е там [да си спомняш да си пръскал със син камък вдишвайки с пълни гърди медният хлорид?] Други са меркурии и никел. Лантаноидните метали, като иридиум и хафниум са също там. Често срещани токсини като аресник от пестициди също е там. РСВ и. Фреон са там. Там дори растат фунги произвеждащи патулин , смъртоноснен микотоксин. А сега, дали е просто случайност, че паразита е оцелял и се размножава в най-нездравословните ти органи?

КАТЕГОРИЧНО, ТИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:

1. Унищожи паразитите във всичките им стадии

2. Не разрешавай повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ти.

3. Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш.

 

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:По д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 12:50 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ

Индианците са знаели, че хората имат паразити. Други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване включвайки диария и повръщане за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики досами детството ми. Спомням си как бях принуждавана да погълна пълна лъжица със сяра, моласа и суров лук. Колко отвратително ми се струваше. Но това намаляше телесното бреме на червеите и други паразити, които всички ние имаме. Къде сгрешихме пътя? Защо изоставихме тези мъдри практики? Аз съм виждала екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascaris в белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema . Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides . Aкне се причинява от Leishmania . Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria . А списъка продължава...

Да разкараме всички тези паразити би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl ™ използван за амеби и Giardia , при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хинина, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дузина от твоите паразити. Имам добри новини за теб (вероятно не толкова добри за производителите на лекарства)

Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас.(Тук подробно е описан начинът за приготвяне на необходимите билки.

Обадете ми се за да ви предоставя допълнителна информация.)

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ

Тинктура от орех

Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.

Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 5: Приеми £ капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 6: Приеми 2 супени лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути, (ако тежиш над 68 килограма вземи 2 s супени лъжици. Aко си над 90 кг. Вземи 3 супени лъжици)

Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и съдържанието на червата, места не достигнати от по-малка доза или електрически заряд. Алкохола от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути. Повърви на свеж: въздух или просто поседи докато отмине. Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.

В продължение на една година: вземай 2 супени лъжици от тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.

Членове на семейството и приятели също трябва да поемат 2 супени лъжици през седмица за да избягнат повторното та заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато тези се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят не излекувания орган за да продължат да се размножават.

Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин) Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода. Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря

Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.

Капсули с карамфил

Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.

Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно

Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно

След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма.

Взимай орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите.

[следват снимки на разни видове метилни паразити] Таблица за удобно отбелязване на дозите и деня
Орехова тинктура
Пелинови ка (200 - 300 mg)
Карамфил (размер 0 или 00)

ДЕН
капки веднъж на преди ядене
капсули 1 път на ден на i стомах (преди ядене)
капсули три пъти на де пъти дневно преди ядене


1
1
1
1,1,1


2
2
1
2,2,2


3
2
1
2,2,2


3
3
2
3,3,3


4
4
2
3,3,3


5
5
3
3,3,3


6
2с.л.
3
3,3,3


7
Сега веднъж седми
4
3,3,3


8

4
3,3,3


9

5
3,3,3


10

5
3,3,3


11

6
3


12

6
Сега веднъж седмично


13
2с.л.
714

715

716

717

Сега веднъж седмично18


3

От този момент вече няма нужда да спазваш стриктно графика. Вместо това избери си , седмицата в който да взимаш всичките съставки от анти паразитната програма. Продъл по превантивната антипаразитна програма за неограничено време с цел избягване 1 нататъшно повторно заразяване.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:По д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 12:57 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО,

НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.

Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените меco и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и "подаряваме" без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Aко един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.

Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните по различно време на деня или заедно:

1. 1. Орехова тинктура: 2 супени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.

2. 2. Капсули с пелин: 7 капсули (200-300 mg пелин всяка) наведнъж на празен стомах

3. 3. Карамфил: 3 капсули (около 500 mg всяка) веднъж на ден, на празен стомах.

4. 4. Орнитин (ако има нужда)

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 супени лъжици, вземат:ВЪЗРАСТ
КОЛИЧЕСТВО
Niacinamide

Под 6 месеца
Ул С.Л.
50 mg

От 6 месеца до 5 години
Уг С.Л.
50 mg

От 6 до 10 години
1с.л.
100 mg

От 11 до 16 години
1'/2С.Л.
500 mg


Niacinamide (не niacin ) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.

Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съдържанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.

В случай на детски рак обаче много по-енергияни мерки трябва да се вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 с.л. ако трябва.

Пелин и Карамфил

Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.

[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.]

ТЕНИЯ

Aко няма подобрение, въпреки че правиш всичко поcoчено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки zapp -ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.

Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:

1. 1. Вземи 8 с.л. орехова тинктура

2. 2. Вземи три 500 mg niacinamide таблетки (не niacin ) за да помогне при детоксифицирането на


алкохола в тинктурата.

3. 3. Почини един час (не е задължително)

4. 4. Вземи още 8 с.л. орехова тинктура

5. 5. Вземи още три 500 mg niacinamide таблетки

6. 6. Zap -ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити. Изчакай 20


минути и после zap -ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap -ирай за още седем

минути [ zapper е електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток

вибриращ със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена

в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]

Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.

Дори и дозата от 16 с.л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Aко подозираш това, повтори дозата от 16 с.л.

ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА, ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ Е СЛЕДВАЩ

Сега, след като си убил чревния метил и излекувал рака си, какво следва? Остават две задачи:

1. 1. Да престанеш да поемаш пропилов алкохол в тялото си

2. 2. Да разкараш всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и дома ти. Това


ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.

[следва снимка на рафт в магазин с най-различни шампоани и препарати и надпис под снимката "Проверявай всички етикети за "пропилов алкохол", "пропанол", "изопропанол". Изхвърли тези продукти!]

Пропиловия алкохол е антисептик, често използван в козметиката. Провери всичките си козметики за думата "пропанол", "изопропанол" на етикета. Това обикновено се слага там след като не се подозира като причина за рак. Не знам дали пропилови съставки като пропамид, пропацетамид, пропилов галат или калциев пропионат не се конвертират в тялото на пропилов алкохол, така че по-добре не поемай този шанс. Хора без рак нямат пропилов алкохол в черните си дробове. Прегледай случаите в тази книга. Често един от брачните партньори има рак; забележи, че той или тя има пропилов алкохол в черния си дроб. Орто-фосфо-тирозина се намира в орган, като белите дробове, където рака се развива. Но другият партньор няма рак, въпреки че те споделят същия паразит. При него/нея той е само в червата. Няма яйца или стадии другаде. Няма наличие на разтворител!

Ето списък на често срещани продукти, които имат пропилов алкохол в тях: козметики, шампоани, мус, лосиони за тяло, препарати за бръснене и, разбира се, дървесен алкохол. Aко се съмняваш, хвърляй го!

Въпреки че продуктите за тяло ни дават най-виcoка концентрация, пропиловия алкохол се намира също и в храната ни! Един от главните източници са оцветители и аромати. За извличането им се използват разтворители! Концентрираният екстракт се нарича " spice oleoresin " [не ми е •известен българският термин]. Нормално разтворителя трябва да се премахне преди употребата на крайния продукт, но нищо не може напълно да бъде премахнато напълно.

[следва извадка от американските федерални разпоредби за количеството допустими проценти на замърсители в храните и препаратите. Извода е, че ниски нива, които не показват явна вреда се смятат от закона за допустими и нормални, без да се отчитат техните дългосрочни поражения]

Добрите новини е че пропанола напуска тялото ти пет дена след като си спрял да го поемаш.

Пропиловия алкохол е замърсител в студените зърнени закуски. Престани да купуваш студени сериали [зърнени закуски, мюсли, такива, които само се заливат с мляко и се ядат без да се варят]. Дори и най-натуралните студени сериали са замърсени. Не съм тествала всички сериали на пазара, но тествах толкова много, че ти не би трябвало да поемаш риска с нито един от тях. Виж Рецепти в края на книгата за да си направиш твой.

Защо е толкова важно да премахнем пропиловия алкохол ако вече сме раз карал и чревния метил и сме на антипаразитна превантивна програма? Защото повторно инфектиране може да стане много бързо! Млечни продукти и бърза закуска хамбургери, които не са нагорещени достатъчно за да се убият метацерцариите (стадиите

увити в черупка издържат на много ниски и виcoки температури в езерата). Дори и когато поискаш да ти препекат добре хамбургера, то рискуваш с шпатулата, която се използва за суровите и сготвените хамбургери. В разстояние на 24 часа стадиите на метила са в кръвта ти, някои от тях се излюпват във зрял стадии и преди следваща ти превантивна доза от орехова тинктура те са вече в черния ти дроб и орто-фосфо-тирозина се завръща. Но без пропилов алкохол това не може да се случи. С пропилов алкохол това е неизбежно.

[следват снимки на популярни сериали (зърнени закуски) за деца и възрастни. Отдолу пише "Всички студени сериали, включително тези от здравни магазини, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и пропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖ"]

Чети всички етикети на продуктите за тяло, които купуваш. Носи си лупа за тази цел когато пазаруваш.

ПРОДУКТИ ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:По д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 1:02 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
ИЗХВЪРЛИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ

дори ако пропилов алкохол не е упоменат на етикета

бяла захар (кафява е ОК ако се детоксифицк афтършейф


шампоан, дори тези от магазините "Здраве" шпрей за коса и мус

студени сериали, дори и тези от магаз "Здраве"бутилирана вода, дистилирана вода или из вода от магазина. Бутилките, помпите и тръби стерилизират" често с пропилов алкохол.

алкохол за фрикции

всички препарати за бръснене, включите;козметики (направи си свои. Виж рецептите е на книгата)

течност за изплакване на устата безкафеиново кафебезалкохолни напитки

Плодов coк закупен от магазина, включително здравните" видове, на които се казва натурален"

Витамини, минерали и суплементи (освен s ги тестваш)AFLATOXINB

Всеки път, когато пропиловия алкохол е в черния дроб аз също намирам там aflatoxin В — вторичен продукт на плесените. Aflatoxin В се знае като изключително канцерогенен. Интерпретацията ми на тази връзка е, че aflatoxin В задържа метаболизма на алкохол. Разбира се и обратното може да бъде истина: пропиловия алкохол възспира детоксификацията на aflatoxin В. И в двата случая, ако престанеш да ядеш храни с плесени, нивото ти на aflatoxin В ще намалее.

Някои храни съдържащи aflatoxin В са: бира, ядки, хляб, престоял над 3 дена, презрели плодове и много зърна, продаващи се на кило. За моя изненада, много плесенясващи храни, като сиренето не показаха наличие на aflatoxin В.

Може би премахването на афлатоксин е причината че има документирани случаи на излекуване от рак след промяна начина на хранене.

ФОРМИРАНЕ НА ТУМОРИ

Повечето ракове са туморообразуващи. Туморите обикновено започват като доброкачествени. Когато те са такива не ни плашат. Но всъщност те изискват повече внимание. В крайна сметка туморите се увеличават на размер и по брой, вярно не толкова бързо, както злокачествените. Без доброкачествен тумор не можем да имаме

злокачествен. Така че не е ли най-добре как да се научим да нямаме никакви тумори?

В ТУМОРИТЕ НАМИРАНЕ ФУНГИ (гъбички)

Някои женски гърди са пълни с тумори, наречени кисти. Състоянието се нарича фиброкисти на гърдата ( fibrocystic breast disease ). А какво има вътре в такава киста? Във всеки тумор има туфа от растящи фунгуси, наречени мицелиум { mycelium ). Фунгите са почти винаги един от често срещаните хранителни плесени, като Aspergillus или Penicillium , които са пуснали корени право в тъканите на тялото ти! Също така те произвеждат микотоксини, обикновено патулин ( patulin ). Защо тялото ни допуска това?

Научен доклад на тази тема е бил публикуван през 1982. Авторите показват, че един вид бели кръвни телца имат за задачата да ядат и унищожават спорите на фунгите (семената), докато други спират растежа на мицелите. Дали тези два вида бели кръвни телца са "изключени" по някакъв начин, допускайки фунгите да растат в тъканите.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:По д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2009 1:07 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ МЕД И ФРЕОН

А дали пък не е заради медта, която винаги намирам на същото място, където са фунгите? Медта се разтваря в мазнина, а гърдата е мазна тъкан. Или пък е фреона, който също намирам заедно с фунгите? Вероятно медта е била привлечена в гърдите без фреон. И преди ерата на хладилниците трябва да е било така. Но с фреонов хладилник във всеки дом и медна водопроводна инсталация [в САЩ и Канада се използват медни тръби за водопроводна инсталация] риска се удвоява. Фреона е изтъкнат от учените като подпомагащ растенето на рака.

Може би медта е само невинен гост, поканен в гърдата от фунгите, които вече растат там. Или пък медта се настанява там първа и поканва фунгите. Но един прост факт може да хвърли светлина върху мистерията. Предварителните ми тестове показват, че жени, които не са изложени на виcoки дози мед, като "медна" вода, нямат туморни образувания в гърдите. "Медната" вода е такава, която тече през медни тръби. Медта се усвоява независимо дали водата се използва за плакнене на чинии, миене на ръце, дрехи или за пиене.

От десетилетия се знае, че нивата на мед в кръвта са свързани с най-различни видове рак. Но това винаги беше интерпретирано, че ракът причинявал акумулацията на мед, вместо да се смята, че всъщност медта може да причинява рак! Медните тръбопроводни тръби не са били заподозряни. Въпреки това е много лесно да се докаже, като се махнете от мястото, където има медни тръби. Тогава нивото на медта пада мигновено, последвано от спадане на растежа на фунги. [действително през годините ми на престой в Канада, където цялата тръбопроводна система е изградена с медни тръби, имах периодично проблем със свръх-размножаване на фунги в тялото, наречен кандида. След като се завърнах в България този проблем изчезна]

Колко на днях медта ще напусне гърдите зависи от фреона там. След като фреона бива премахнат, нивата на мед могат да бъдат спаднат. Когато фреона не е премахнат, медта "залепва" упорито за гърдите и дори изисква EDTA челация ( chelation ) за да я премахне.

Когато медта и фреона си заминат, растежа на фунгите може да бъде спрян. Той просто трябва да бъде елиминиран в червата за да изчезне от гърдите. Когато изчистим червата от фунги, тъканите също се прочистват от тях. Тази тъкан може да е простатата, черен дроб, панкреас или мозъка. Туморите там растат по същия начин, както в гърдите.

Една доза от 2 с.л. орехова тинктура ще унищожи всички растящи фунги в червата (заедно с паразитите)! Това от своя страна ще елиминира фунгите за един ден. За да останеш чист, тъканите трябва да са свободни от фреон и

мед.

В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ СТАДИИ (фаза на растеж) НА ТЕНИЯ И БАКТЕРИИ

Има още едно "съдружие" при растежа на доброкачествени тумори: бактерия и стадии на тения. Бактерията произвежда фактор на растежа, който стимулира растеж, или с други думи деленето на клетките. За съжаление същият този фактор стимулира и твоите клетки, карайки ги да се делят и оформят хаотична маса. Фактора на растеж произвеждан от бактериите не е толкова потентен, колкото орто-фосфо-тирозина. Но заедно с патулина и афлатоксина, два мощни микотоксина, те могат да образуват доста големи кисти. А бактериите стимулиращи растежа на тумори са тези известни бактерии, които получаваме от ядене на млечни продукти, нашите coбствени

черва и от зъбни инфекции. Ето няколко фактора, които те произвеждат:БАКТЕРИЯ
ИЗТОЧНИК
ФАКТОР/МАРКЕРИ

Staphylococcus aureus
Зъбен
Фактор на растеж на епидермиса

Escherichia coli (Е. coli)
Черва
Раково свързан антиген GI

Salmonella typhimurium
Млечни продукти
Раков антиген СА 15-3 и СА-125

Shigellaflexneri
Млечни продукти, стадии на Тения
Раков антиген СА 15-3, Р Инсулиноподобен фактор на рас ( ILGF )

Shigella sonnei
Млечни продукти, стадии на Тения
Alfa Feto protein ( AFP )

Shigella dysenteriae
Млечни продукти, стадии на Тения
Раков антиген СА 72-4


Изненадващо е, че стадии на тенията също могат да разпространяват тези бактерии. Оcoбено вида Shigella , бича на раково болните, се разпространява от стадий на тенията. Когато този стадий е цял, малък брой бактерии се отделят. Но когато тенията започне да се разпада, цели стада от бактерии се разпръсват из тялото.

И ако не можеш да се отървеш от твоята Shigella въпреки стриктното спазване на правилата за млечни продукти, може да се предположи, че имаш разлагащи се стадии на тения. Докато стадиите на тенията не са напълно убити, миграцията на Shigella към тумора не може да бъде спряна. Нито пък растежа на тумора, подхранван от фактора на растежа на Shigella .

Връзката между бактерия, стадии на тения и фунги е голяма конспирация. Щом се съберат заедно започват растежа на тумор, пък бил той и доброкачествен.

ЗАЩИТА СРЕЩУ ТУМОРИ В ТЯЛОТО

Сега тялото има нужда да извика допълнителни подкрепления за да порази младият тумор. То използва фактор за смаляване на тумор, наречен Тумор Некрос Фактор (ТНФ), който изчезва редом с тумора. Всеки човек, който съм виждала без тумор има положителни резултати на теста за ТНФ. Всеки човек със тумор показва негативни резултати. Очевидно, изчезването на ТНФ позволява на тумора да расте. Какво ли предизвиква спиране производството на тази животоспасяваща субстанция?

ТНФ се произвежда от паратироидните жлези и се изпраща до органите, когато има нужда. Той не се произвежда, когато имаме на лице патулин. Патулина, микотоксин произведен от фунгите от вида Penicillium , е бил изследван внимателно от учени и се смята за канцерогенен. Когато патулин се поема с плод с растящ Penicillium в него, резултата е същия. Тялото повече не може да произвежда важният туморо-свиващ фактор. Туморите сега могат да растат.

Спирането на консумацията на плодове [презрелите плодове имат тендеция да са плесенясали, дори и фунгите да не се виждат по тях] и прочистването на червата от фунги с орехова тинктура изчиства паратироидната жлеза от патулин (само ако медта и фреона са се махнали). Само след един ден ТНФ отново започва да се произвежда. Туморите сега да му мислят. Те се свиват видимо само за една седмица.

КАК ТУМОРИТЕ СТАВАТ ФАТАЛНИ

В даден момент доброкачествената киста може да стане злокачествена. Това означава, че орто-фосфо-тирозина е налице. Има пропилов алкохол, human Chorionic Gonadotropin ( hCG ), и афлатоксини, а също така и размножаващи се стадии на Fasciolopsis (метил). Дали пък стадиите не Fasciolopsis не откриват неочаквано доброкачестваната киста така както ракът-отшелник открива неизползвана черупка?

Откритието на фактора на растеж в доброкачествената киста а и наличието на няколко стадия на метил предполага че трябва повече да им обърнем внимание. Вероятно това е заради заблуждаващото делене на доброкачествени и злокачествени тумори. Както и разликата между зареден и незареден пистолет. Има ли налични амуниции, пистолета не трябва да бъде игнориран.

Ние наистина трябва да разглеждаме формацията на тумори, туморгенезис със същата осторожност както и формацията на рак, дори и ако те първоначално се развиват бавно. То може да започне да се ускорява, причинявайки повече и повече вреда. При това, тялото ни познава туморгенезиса от много дълго време, от началото на човечеството, което се доказва от споcoбността му да произвежда ТНФ. [след като тялото има за целта специални жлези, паратироидните жлези, за производство на анти-туморни съставки, явно туморите не съществуват от вчера]

Но вероятно злокачествеността е по-нов феномен. Тялото все още не е открило ефикасен метод да детоксифицира пропилов алкохол при наличието на афлатоксин. Тялото ни е доста уязвимо за микотоксини от всякакъв род и те причиняват всевъзможни ненормални състояния, които тялото ни не може да възпре. Разбира се, сега знаейки какво кара туморите да растат ни дава мощ да ги спрем.

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ТУМОРИ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ РАК

Туморите са сложна структура, която се оказва е свързана с фунги, метали, бактерия, глисти и токсини. Бивайки толкова сложни ни изкушава да мислим, че са крехки като структура и с премахването на само един от градивните блокове ще ги срутим. Но истината е точно обратна: заедно те оформят много траен компонент срещу имунната ти система. Най-добрият начин да победим туморите е да не им разрешаваме да започват.

КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ТУМОРИ

1. 1. Стой настрана от мед (медни съдове, вода от чешмата, син камък и т.н.)

2. 2. Стой настрана от фреонови хладилници, климатични инсталации и т.н.

3. 3. Поддържай превантивната анти-паразитна програма

4. 4. Разкарай бактериалните инфекции, криещи се в кухините на извадени зъби, под коронки,


протези и др. или в червата.

5. 5. Не яж храна в която има плесен

От всички тези спирането на бактериалните инфекции е най-трудно. Но с изчистване на зъбите, изчистване на Червата (описано по-нататък в книгата) и избягване на нестерилни млечни продукти е път към успеха.

Паразитизма може да бъде намален ако избягваш разтворителя пропилов алкохол и бензол (за метили и стадии на тения). Фреона може да бъде заменен с друг газ. Медните тръбопроводи могат да се заменят с пластмаcoви.

Всяка злокачественост започва с тези рискови фактори, независимо дали имаме наличието на coлидни формирани тумори или не. Трябва да е възможно да предотвратим всички видове рак с тези пет важни стъпки.

ОБОБЩЕНИЕ

Чревния метил може да репродуцира себе си от началния стадий до последния вътре в тебе, без нужда от охлюв, ако имаш разтворител в тялото ти. Около нас има най-различни разтворители (ацетон, метилов алкохол, метилен и т.н.). Aко разтворителя е пропилов алкохол, който се натрупва в черния дроб, нови зрели стадии се развиват в черния дроб и рака започва. Фактор на растежа, орто-фосфо-тирозин, се произвежда и кара клетките да се делят. Зрелият стадии е в черния дроб, но фактора на растежа се разнася до всички органи, които съдържат пропилов алкохол и стадии на метили в тях. Те се размножават с хиляди и клетките на органа ти се принуждават да се делят заедно с тях. Това е рак.

Пропиловия алкохол не се детоксифицира в черния дроб, но вместо това се акумулира, вероятно поради aflatoxin В, намерен в плесенясали храни. Черния дроб успява да премахне част от пропиловия алкохол изхвърляйки го чрез жлъчката в червата. Напуска тялото чрез изпражненията. Но в червата алкохола се натъква на милиони метилни яйца [спомняш ли си, че един възрастен индивид може да снася по няколко хиляди на ден]. И след като метиловия алкохол е разтворител, аз смятам, че той разтваря черупките на яйцата, позволявайки им да се излюпят! Направо вътре в тебе. Повече проучване трябва да се направи по този въпрос. Но със сигурност миниатюрни стадии (мирацидии) се озовават в кръвта ти и пътуват навсякъде из тялото ти! Те пускат котва, стават редия и се размножават в още хиляди екземпляри! Накрая се превръщат в цер цар ия, метацерцария и накрая зрели индивиди.

Зрял индивид в черния ти дроб, ако имаш пропилов алкохол в него, причинява рак! Зрял индивид в панкреаса, ако имаш дървесен алкохол в него, причинява диабет! Зрял индивид в тимуса ти, ако имаш бензол, причинява СПИН! Зрял индивид в мозъка ти, ако има толуол или ксилол, причинява болеста Alzheimer !

Зрял индивид в бъбреците ти (болеста на Hodgkin ), шийката на матката (ендометроса) или простата ( chronic prostatitis ) ако имаш разтворители в тях.

Зрял индивид в кожата причинява саркома на Kaposi .

Не забравяй, ракът не би бил прихванат без помоща на рисковите фактори: мед, фреон, бактерия, глисти и микотоксини.

Още един съвет: знае се, че витамин С помага срещу рак. Д-р. Линус Паулинг постигна много добри резултати, въпреки, че други не можаха. Аз имам доказателство, че витамин С помага на черния дроб да тетоксифицира афлатоксини. Не забравяйте да взимате по един грам (1000 mg ) витамин С със всяко хранене. Още едно свойство на витамин С е действието му върху серума желязо, поддържайки го в химична форма, която по-добре се бори с медта.

[Забележка: важна част от обезпаразитяващата програма е т.нар. уред ZAP PER , описанията за който не e включено в превода защото този материал е преведен за семейно ползване . Изработката не е сложна, струва около 10 ле. и един правоспоcoбен електронен техник може да го изработи без проблем.]

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Лекът за всички видове рак - д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Пет Май 21, 2010 10:17 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
ИЗЧИСТЕТЕ СЕ ОТ ИЗОПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ

Какво трябва да направите още сега, когато чревният метил е унищожен, а ракът е излекуван? Остават две задачи:

1. Спрете да трупате изопропилов алкохол в тялото си.
2. Отървете от тежки метали и токсини организма си, храната и дома си. (Този въпрос е третиран във Втората част: “Да си отново здрав”). Увредените тъкани ще заздравеят, а туморите ще се свият.

Изопропиловият алкохол е най-често използваният в козметиката антисептик. Проверете етикетите на цялата си козметика за думата “пропанол” или “изопропанол”. Обикновено на етикетите има информация за присъствието му, защото понастоящем не се подозира, че предизвиква рак. (Много хора използват козметични препарати, съдържащи изопропанол и не развиват рак. Техният черен дроб обезврежда изопропиловия алкохол. Консумирането на мухлясала храна, съдържаща афлатоксини нарушава способността на черния дроб да обезврежда пропанола.) Не знам дали пропиловите съединения като пропамид, пропацетамид, изопропилов галат или калциев пропионат, попаднали в организма се превръщат в изопропилов алкохол, но не рискувайте. Не използвайте нищо, което има в състава си нещо, започващо с “проп”. Не съхранявайте тези козметики в дома си, нито ги подарявайте някому. Просто ги изхвърлете.

Запомнете, че 100% от хората с рак имат натрупан изопропилов алкохол в черния си дроб и в раковите тъкани. Хората без неопластично заболяване нямат изопропилов алкохол в черния си дроб. Когато стигнете до описаните в тази книга случаи, ще видите, че когато единият от съпрузите има рак, той или тя има изопропилов алкохол и чревен метил в черния си дроб, както и ортофосфотирозин в засегнатия от рака орган. Другият съпруг обаче няма рак, въпреки че има същия паразит. Паразитът обаче е само в червата му/й и няма никакви яйца или стадии никъде в организма си. Всичко това е така, защото в организма му/й няма изопропилов алкохол.

Списъкът на продуктите, в които може да има изопропилов алкохол включва козметика, шампоани, лак за коса, освежител за уста, мусове, лосиони за тяло, препарати за бръснене и разбира се, спирт за почистване на кожата. Ако нещо ви съмнява, направо го изхвърлете!

Проверете всички етикети за “изопропилов алкохол”, “пропанол” или “изопропанол”. Изхвърлете продуктите, които ги съдържат!

Фиг. 17 Някои продукти, съдържащи изопропилов алкохол

Въпреки че продуктите с най-висока концентрация на изопропилов алкохол са козметични, този алкохол се открива и в храната ни! Основни източници за замърсяване на храните са ароматите и боите, които се екстрахират с разтворители! Екстрахираният концентрат се нарича “spice oleoresin” (Spice Oleoresins – екстракти от подправки, които имат качествата на самите подправки. Използват се за ароматизиране и овкусяване на храни при производството им (бел.пр.)). Естествено, разтворителите трябва да бъдат отстранени преди крайният продукт да е достигнал до потребителя. Но нищо, веднъж добавено, не може да бъде напълно отстранено.

Добрата новина е, че изопропиловият алкохол напуска сам организма ви в рамките на пет дни, след като спрете приемането му.

Но дори и законодателството да изискваше пълно отстраняване на дезинфекционните разтвори, неоспорима истина е, че нищо веднъж добавено, не може да бъде отстранено без следа. Вероятно хората, правещи законите, вярват, че малки количества – толкова малки, че да не могат да бъдат установени с ултравиолетов спектрофотометър, със сигурност са безвредни.

Изопропиловият алкохол е замърсител на студените зърнени закуски. (Cold cereals (breakfast cereals) – пакетирани зърнени храни за сутрешна закуска, които не се обработват термично, а се заливат с мляко, вода или сок. (бел.пр.). Спрете да купувате всички студени зърнени закуски. Дори и най-здравословните са замърсени. Не съм изследвала абсолютно всички марки на пазара, но съм изследвала толкова много, че едва ли ще имате шанс да попаднете на някоя незамърсена. Можете да си направите такива закуски сами.

Защо е толкова важно да се избавите от изопропиловия алкохол, щом вече сте се избавили от чревния метил и сте на поддържаща противопаразитна програма? Защото може много бързо да бъдете реинфестирани. Млечните продукти и хамбургерите не се загряват достатъчно, за да бъдат убити метацеркариите (кистите, които могат да издържат на много високи и много ниски температури във водни басейни на открито). Даже, ако поискате вашият хамбургер да бъде топлинно обработен много добре, никога не можете да бъдете сигурни, че готвачите не използват една и съща шпатула за готовите и суровите хамбургери. За 24 часа стадиите на метила вече са в кръвта ви и някои се превръщат във възрастни. Така преди да дойде време за следващата поддържаща доза на тинктурата от черен орех метилите са вече в черния ви дроб, а ортофосфотирозинът се е завърнал. Без наличие на изопропилов алкохол това не става, а при неговото наличие, е неизбежно.

Не бива да приемате високи дози противопаразитни средства вместо да избягвате натрупването на изопропилов алкохол в тялото си.

Четете етикетите на всички козметични препарати, които купувате. Добре е да носите лупа с осветител, когато пазарувате.

Всички студени зърнени закуски, които изпитах, включително такива, закупени от магазини за здравословно хранене, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и изопропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖТЕ.

Фиг. 20 Някои студени зърнени закуски

Продукти, замърсени с изопропилов алкохол

ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ ПРОДУКТИ…

дори, ако изопропиловият алкохол не е обозначен на етикета!

* Шампоани, дори сериите, обозначени като здравословни
* Купешки плодови сокове, включително тези, обозначени като 100% натурални и закупените от магазините за здравословно хранене
* Купешка и бутилирана вода, включително дестилирана и закупена от магазините за здравословно хранене
* Студени зърнени закуски, включително гранола и различни здравословни варианти
* Спирт за почистване на кожата
* Витамини и билкови екстракти (освен, ако сте ги тествали)
* Всички препарати за бръснене, включително афтършейв
* Лекарства по и без рецепта, освен ако не са тествани
* Освежаваща вода за уста
* Бяла захар (използвайте глюкоза или кафява захар, но прибавяйте витамин С, за да обезвредите плесените)
* Безкофеиново кафе, postum (Postum – прахообразен заместител на кафето, произвеждан от печени зърна (нещо като нашето ръжено или леблебиено “кафе”, наречен на основателя на компанията производител C.W.Post. Произвеждано от 1895 до 2007г. (бел.пр.), чай от билкови смеси (тези от една билка не са замърсени)
* Лак и гел за коса
* Газирани безалкохолни напитки
* Козметични препарати (направете си свои собствени)

Можете сами да си направите много от тези продукти и ще сте сигурни, че не съдържат токсини.

Запомнете, че изопропиловият алкохол се нарича още пропилов алкохол, пропанол, изопропанол и спирт за почистване на кожата.

Ендогенен изопропилов алкохол означава, че той се произвежда вътре в тялото ви.

Има и друг, още по-пъклен източник на изопропилов алкохол.
Posted in Книги от Доктор Натура by admin at януари 14th, 2010.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Лекът за всички видове рак - д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 4:54 pm 
Newbie
Newbie
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 08, 2011 4:38 pm
Мнения: 2
Здравейте, прочетох темата и искам да попитам книгата има ли я на български за да си я закупя? Ка се приготвят или от къде може да се снабдя с Орехова тинктура, Капсули с пелин, Карамфил капсули ло 500 mg и Орнитин?
Благодаря предварително

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Лекът за всички видове рак - д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Сря Юни 08, 2011 10:28 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
victory написа:
Здравейте, прочетох темата и искам да попитам книгата има ли я на български за да си я закупя? Ка се приготвят или от къде може да се снабдя с Орехова тинктура, Капсули с пелин, Карамфил капсули ло 500 mg и Орнитин?
Благодаря предварително

Да, книгата съм я виждала по сергиите на "Славейков", цената не беше малка.
Когато за първи път правих това прочистване, ми се наложи сама да си приготовлявам отделните компоненти. Брах зелени орехи, заливах ги с водка. Пелинът и карамфилът ги поставях в капсули, изпразнени от някое лекарство с изтекъл срок. Но сега вече в "Билкария" се произвежадат и трите съставки под формата на тинктури. Придружени са със схема на употреба, в смисъл сутрин толкова капки от едното, на обед от другото и тнт. При интерес от Ваша страна бих могла на лично съобщение да Ви информирам откъде ще е Ви е удобно да ги закупите.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Лекът за всички видове рак - д-р Кларк
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2012 6:23 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3729
http://www.spiralata.net/s.php?SearchTy ... =%F0%E0%EA

Оттук можете да изтеглите книгата.

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 9 мнения ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани, и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов