|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
7karina
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 10:08 am |
|
Newbie |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Вто Юни 08, 2010 11:45 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Иван Калев
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 2:31 am |
|
Newbie |
 |
 |
|
Здравейте! Аз пък съм православен богослов и певец в православен храм "Свети Йоан Рилски" в Бургас! Докато търсех информация за чудодейните капки на Иван Качов по Божий Промисъл попаднах на този прекрасен форум! Прекрасни сте! Благодаря на Бога, че Ви срещнах!Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 9:32 am |
|
Administrator |
 |
 |
|
Иван Калев написа: Здравейте! Аз пък съм православен богослов и певец в православен храм "Свети Йоан Рилски" в Бургас! Докато търсех информация за чудодейните капки на Иван Качов по Божий Промисъл попаднах на този прекрасен форум! Прекрасни сте! Благодаря на Бога, че Ви срещнах! Добре дошъл при нас! Колко е хубаво ,че ще има Божи служител, който да внесе яснота по църковните въпроси. Не винаги тази литература дава отговор. Все пак тези 45 години, през които ни промиваха мозъците с партията, си оказаха влияние. Моето поколение / които влизахме с големи слънчеви очила в църквите, за да не ни познае комсомолския или партийния секретар/ успя да пренесе част от чутото и видяното от майки и баби, но това не е достатъчно. Например : Винаги ми е било интересно какви са тези гривни от плат с едно дървено кръстче, които се продават в църквите. Наскоро видях десетки такива хвърлени по земята в алеите на манастира "Св.Мина" край София. Доста странно ми се видя. Не било хубаво да се пали свещ от чуждата, защото се пренасял проблемът от другия човек. Некръстените не бивало да влизат в църква и да палят свещ. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Иван Калев
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 2:26 pm |
|
Newbie |
 |
 |
|
Благодаря за поканата! Ще се старая да бъда полезен със своите знания! За съжаление страдаме от много предразсъдъци и суеверия в духовния живот. Господ наш Иисус Христос пое нашите грехове като прие Кръстна смърт. Свети апостол Павел казва: "Понасяйте един другиму теготите и така изпълнете Закона Христов". Не само че ще си запаля свещта от тази на ближния, но ако се е озлобил срещу мен по Божие допущение, аз ще му запаля вещ! И ще се моля за него! В църковните магазини понякога се продават какви ли не неща. Кръст, икона, броеница, осветени с молитва от свещеник ни подават Божията благодат!Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
v_antonova1986
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Пет Ное 05, 2010 2:10 pm |
|
Newbie |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
aneliarankova
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Сря Дек 01, 2010 8:45 pm |
|
Newbie |
 |
|
Здравейте, Казвам се Анелия, работя като счетоводител, зoдия близнаци съм омъжена съм с едно дете - момиче на 1.5години. Много се радвам, че вече съм част от форума. Споделяне във Facebook
_________________ Фотоепилация
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivapenkova
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Пон Дек 27, 2010 3:41 pm |
|
Newbie |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mouse
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Съб Фев 19, 2011 1:03 pm |
|
Newbie |
 |
 |
|
Здравейте Аз ще играя ролята на форумния плъх  Ще щъкам насам-натам, ще чета и пиша. Храня се по Зоната на д-р Бари Сиърс, но тук не намерих темичка за него. Може и да има, тепърва ще разглеждам. Ако няма тема, но има желаещи ще направя такава.  Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: Да се запознаем Публикувано на: Съб Фев 19, 2011 5:39 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Mouse написа: Здравейте Аз ще играя ролята на форумния плъх  Ще щъкам насам-натам, ще чета и пиша. Храня се по Зоната на д-р Бари Сиърс, но тук не намерих темичка за него. Може и да има, тепърва ще разглеждам. Ако няма тема, но има желаещи ще направя такава.  Добре си дошла при нас. С удоволствие ще пусна тема за Зоната. Ще се радвам да си бъдем взаимно полезни! Успех! Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |