|
АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве
Автор |
Съобщение |
Роси
|
Заглавие: А защо не на уиски...,да полеем сайта Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 8:42 pm |
|
Newbie |
 |
|
Здравейте,аспиринчета! Аз отдавна съм ви фенка,на средна възраст,от София.Не съм от най-активните,но хора с вашите разностранни интереси подкрепям всякак.Благодаря за хубавите новини и клипчета!Сайта ми харесва много!  Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: А защо не на уиски...,да полеем сайта Публикувано на: Сря Юли 07, 2010 9:22 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Браво, Роси! Добро предложение. Защо ли съм останала с впечатление, че си трезвеничка......  Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
aneliaivanova86
|
Заглавие: Re: А защо не на уиски...,да полеем сайта Публикувано на: Сря Юни 15, 2011 8:53 am |
|
Newbie |
 |
 |
|
Здравейте, аспиринчета. Форума е с много интересна и полезна тематика. Жалко, че най-вероятно нямате време да влизате и почти не пишете. Дано скоро това да се промени  Споделяне във Facebook
_________________ Отслабване
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Десислава
|
Заглавие: Re: А защо не на уиски...,да полеем сайта Публикувано на: Сря Юни 15, 2011 5:07 pm |
|
Administrator |
 |
 |
|
Здравей и добре дошла при нас! Какво да се прави, хората предпочитат да четет вместо да пишат. Всъщност самият сайт АспиринЪ е информативен с възможност за задаване на въпроси и споделяне на мнения. Надявам се да се чувствате добре при нас. Споделяне във Facebook
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dido00
|
Заглавие: Re: А защо не на уиски...,да полеем сайта Публикувано на: Пон Окт 22, 2012 7:07 pm |
|
Newbie |
 |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |