АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Пет Мар 31, 2023 6:32 pm


Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 10 мнения ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 12:40 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
КЛЮЧ И ХАРАКТЕР


Вибрацията на личното име, неговото номерологично изражение, се нарича Ключ. В номерологичната литература това понятие се среща също така като Число на личното име, Ключово число, Златно число, Число на късмета. Ключът е основна вибрация в номерологичната карта на всеки човек. В числовата прогностика той може успешно да се синхронизира с вибрациите на Личната година, на периодите и циклите по Житейския път. Ключът е изключително важен в междуличностното общуване - в ежедневните служебни и лични контакти, в семейните взаимоотношения.

Какви врати отваря вибрацията на личното име Ключ?
- описва черти от характера на човека;
- посредничи в общуването като привлича хармоничните и отблъсква нехармоничните според личното име на човека;
- насочва човек в избора на определена професия;
- посочва подходящо място за живеене- държава, град, улица;
- подкрепя избора на подходящ партньор и др.

На основата на деветте вибрации Ключ се създава Номерологичната типология.
Всяка от 9-те вибрации представя човешки тип с определени черти на характера.

Ключ 1

Лични имена с Ключ 1 са:
Ангел, Бранимир, Весела, Георги, Десислава, Денка, Ева, Здравка, Илиана, Камелия, Коста, Лиана, Любка, Маргарита, Мартин, Милка, Олег, Поля, Руси, Славка, Станимир, Таня, Христина, Христо и др.

Характерови особености:
Ключ 1 са амбициозни, самоуверени и пробивни. Често се раждат с голяма дарба, която ги отличава от останалите хора. Ако имат другите необходими качества като упоритост, търпение и всеотдайност, правят успешна артистична кариера или стават изключително ценни специалисти в дадена област. Имат в изобилие самочувствие, гордост и егоцентризъм, но са щедри към хората, които харесват. В отношенията си с околните могат да бъдат много доминиращи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си. Прекомерното им честолюбие не понася критика и не им позволява да са в подчинена позиция нито в семейството нито в работата.


Ключ 2

Лични имена с Ключ 2 са:
Блага, Божидар, Виктор, Виолета, Гергана, Галя, Дора, Даниел, Дарина, Илко, Игнат, Ирена, Костадин, Лидия, Мариана, Мартина, Нина, Нора, Павел, Росица, Светлана, Стела, Цветелин, Явор и др.

Характерови особености:
Ключ 2 са уравновесени, интуитивни и чувствителни. Раждат се с умението да се интересуват от околните и да ги разбират. За да развият дарбите си им трябва изключителна подкрепа от средата, в която растат. Силно привързани са към корените си и не се чувстват добре далеч от родното място. Стремят се към успех, но не са демонстративно-амбициозни. Често не им достига самочувствие и остават в сянката на другите докато не дойде подходящият за тях момент за изява. Ключ 2 са конформисти - сработват се добре с всякакъв тип хора и бързо се приспособяват към нова среда. Могат да бъдат вярна опора на по-силни личности като например такива с Ключ 1 или Ключ 8.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 12:45 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
Ключ 3

Лични имена с Ключ 3 са:
Асен, Бистра, Ваня, Валери, Григор, Даниела, Екатерина, Елвира, Елена, Иванка, Илияна, Лазар, Магдалена, Мариета, Миряна, Надежда, Недялко, Пенка, Пенчо, Радой, Робин, Симеон, Сия, София, Тома, Татяна, Цветан и др.

Характерови особености:
Ключ 3 са подвижни, въодушевени, артистични, стремят се към изява,обичат да се отличават по един или друг начин от средата си. Може да изглеждат не много сериозни и малко безотговорни. Често имат дарба, която не оценяват и разпиляват. Това, което най-много ценят в отношенията си с околните, е зачитането на правото им на лична свобода. Не се нагърбват с прекалено много отговорности, нито за работа нито за отношения, а предпочитат да бъдат наблюдатели и коментатори на това, което става около тях. Имат отлично чувство за хумор и очи за смешното в живота. Привличат ги риска, предизвикателствата, хазарта. Разчитат на късмета си, който рядко им изневерява.Ключ 4

Лични имена с Ключ 4 са:
Александър, Ася, Венета, Деница, Емил, Живка, Захари, Ива, Йоан, Кирил, Красен, Кръстю, Марияна, Милан, Милица, Мира, Митко, Николина, Орлин, Петко, Петранка, Петър, Райчо, Стефка, Филип и др.

Характерови особености:
Ключ 4 са разумни и методични, обичат да планират и добре да обмислят действията си. Консервативни са, не обичат демонстративните и прибързани действия. Обикновено се ангажират с много работа и отговорности като по този начин се чувстват полезни и значими. Изключително конкурентноспособни са. Притежават невероятна издържливост при трудни за другите условия, способни са да понасят голямо и продължително физическо и психическо натоварване и да оцеляват. Но не издържат и рухват при резки промени в средата, в условията на живот и работа.


Ключ 5

Лични имена с Ключ 5 са:
Александра, Биляна, Борислав, Веселин, Виктория, Галина, Дияна, Евтим, Енчо, Жана, Запрян, Ивайло, Ирина, Йоана, Красимир, Кремена, Лъчезар, Миглена, Мирон, Момчил, Надя, Найден, Наталия, Нели, Огнян, Роза, Светла, Светослав, Теодор, Тихомир, Трифон, Юлияна, Ясен и др.

Характерови особености:
Ключ 5 притежават забележителни комуникативни способности, пъргави и непосредствени са в отношенията си с околните. Лесно усвояват нови знания. Приляга им да говорят, да пишат, да смятат. Харесва им разнообразието в ежедневието, пътуванията наблизо и надалеч. Обичат да започват нещата, обаче понякога не смогват да ги завършват, тъй като не им достигат постоянство и търпение. Обожават промените. Често подхващат няколко неща наведнъж. Имат младежко излъчване, което запазват и в зряла възраст. Обичат средата на млади хора.


Ключ 6

Лични имена с Ключ 6 са:
Апостол, Ани, Валентин, Владимир, Валерия, Евгени, Здравко, Илия, Стоян, Светозар, Чавдар, Богдана, Вяра, Глория, Зорница, Златю, Илка, Ина, Катерина, Красимира, Лили, Лиляна,Марта, Магдалина, Теодора, Тончо, Цветомир, Чавдар и др.

Характерови особености:
Ключ 6 са артистични, сантиментални и романтични, чаровни и привлекателни. Често се раждат с голяма дарба в изкуството, за която са готови да полагат старателни грижи и да я развият възможно най-добре, но при условия че получават безрезервна помощ и съдействие от средата, в която растат и се развиват. Поддържат широка приятелска среда и дълготрайни приятелства. Избягват раздорите и безмислените спорове. Влагат много енергия да изглаждат недоразуменията и обтегнатите отношения между близки и приятели. Обичат да раздават правосъдие.


Ключ 7

Лични имена с Ключ 7 са:
Ангелина, Белослава, Бисер, Богомил, Борис, Боряна, Боян, Валентина, Васил, Гена, Дони, Емилия, Златка, Зорка, Катя, Крум, Кубрат, Любомир, Мария, Мирослав, Недялка, Пеньо, Райна, Росен, Румен, Сергей, Слави, Стефан, Теменужка, Теодосий, Цвета и др.

Характерови особености:
Ключ 7 са много сензитивни и улавят фини вибрации, които другите хора не усещат. Притежават таланти, натрупани знания и умения от предишни превъплъщения и по-лесно от останалите хора си спомнят за това. Повечето са ндивидуалисти и самотници, които останалите често не разбират. Твърде прозорливи са и не са склонни да приемат човешките слабости, невежеството и посредствеността. Харесва им да манипулират тези, които поддават или пък се оставят да бъдат манипулирани от по-силни личности.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 12:46 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
Ключ 8

Лични имена с Ключ 8 са:
Андрей, Благовест, Бойко, Венцислав, Диляна, Доротея, Желязко, Зоя, Йордан, Константин, Кристина, Люба, Любомира, Людмил, Мая, Мирослава, Невена, Никола, Петя, Пламен, Радка, Радостин, Рияна, Спас, Стамен, Тодор, Юлия и др.

Характерови особености:
Ключ 8 са силни и волеви личности. Разчитат най-вече на себе си, на невероятната си физическа енергия и издръжливост. Притежават здрав разум и целенасоченост. Издържливи, устойчиви и приспособими са. Те са бойци, преследващи целта си до край. Не се страхуват да прилагат сила, там където считат за необходимо. Умеят да се грижат добре за себе си, да се нагаждат при промяна на обстоятелствата и да се възползват от тях. Обичат да доминират в отношенията си с околните. Имат дарба да организират и управляват, уважават закона, авторитета и йерархията.
(виж повече в книгата “Номерологичен именник” )

Ключ 9

Лични имена с Ключ 9 са:
Албена, Анастас, Атанас, Анелия, Антоанета, Антон, Генка, Дамян, Димитър, Драгомир, Евгения, Жени, Жоро, Иван, Ивелина, Иво, Камен, Лилия, Лора, Любен, Людмила, Марин, Милен, Николай, Пламена, Радослав, Рангел, Ренета, Силвия, Стоянка, Тинка, Яна и др.

Характерови особености:
Ключ 9 са жизнени и импулсивни. Често са сприхави и избухливи. Обикновено имат амбиция и постигат целите си. Трудностите и препятствията не са в състояние да ги откажат, а обратно мотивират ги да доведат нещата до край. Силно се влияят от средата, в която растат и се развиват -семейство, приятели, колеги. Могат да бъдат много всеотдайни или пък абсолютни егоисти. Изпитват особено влечение към придобиване на знания за глобалните закони, движещи Вселената и човека. Притежават щедрост на духа, алтруизъм и готовност да се жертват в името на значима кауза.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:47 pm 
Sr. Member
Sr. Member
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:31 pm
Мнения: 463
Местоположение: Добрич
Малеее,много е вярно за мен !
Сега ще видя и милия какъв ключ е :)

Споделяне във Facebook


_________________
щъпук


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:49 pm 
Sr. Member
Sr. Member
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:31 pm
Мнения: 463
Местоположение: Добрич
И за милия е вярно ...
Брей, ще взема повече да вярвам в номерологията !

Споделяне във Facebook


_________________
щъпук


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2009 6:21 pm 
Newbie
Newbie

Регистриран на: Пон Авг 03, 2009 7:42 am
Мнения: 43
Моето име пак липсва:(

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2009 6:34 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
Напиши ми го на лични и ще видя в една друга книга.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2009 7:30 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
  Изображение Изображение

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Последна промяна Anonymous на Нед Авг 09, 2009 7:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2009 7:41 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
Изображение Изображение Изображение

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re:Ключ и характер
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2009 8:02 pm 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3746
Аз съм в шах.Докато ровех в тази книга ,разбрах ,че промяната на една буква в моето име директно ме мята от 1 към ключ 5.Майка ми ме е записала в родилния дом Невена, а после в кръщелното бабата настояла да съм Невяна.
Преди години един много готин мой братовчед поп - /лека му пръст,беше един от  вярващите попове ,в "Света София"беше, почина на 52 години/ отец Йоан щеше да ме бие като го помолих да ме кръсти втори път.

Споделяне във Facebook


_________________
„На зло куче – зъл прът“


Последна промяна Anonymous на Нед Авг 09, 2009 8:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 10 мнения ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани, и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов