АспиринЪ - Форум за вашето душевно и телесно здраве  

Дата и час: Вто Ное 30, 2021 2:28 am


Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 1 мнение ]
Автор Съобщение
 Заглавие: Черна магия сее рак
МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2010 12:52 am 
Administrator
Administrator
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 22, 2009 5:23 pm
Мнения: 3726
Билките драгон и охарансин заместиха химиотерапията в Колумбия
Черна магия сее рак
Вуду може да разболее и най-здравия човек, убедена е д-р Светла Моралес


Телефонът на д-р Светла Моралес не спира да звъни. Много българи са научили, че жената, която цери рак, се е прибрала от Колумбия. След като дава последни инструкции на нуждаещ се мъж, е готова да говорим. Тази седмица светът чества борбата срещу страшната болест. Аз се интересувам мит или реалност са легендите за чудодейни индиански билки, които връщат хората от оня свят. Разговорът постепенно ни отвежда дълбоко навътре в амазонската джунгла чак до корените на живота и смъртта и най-черната магия, позната на човечеството - вуду.

- Д-р Моралес, защо ракът поразява все повече хора?
- Всяка болест започва от начина ни на мислене. Ако се замислите, и стресът, който днес се фаворизира, ние го вкарваме в телата си с някаква наша негативна мисъл. Тя от своя страна възбужда определени емоции. Те на свой ред объркват енергийните вериги и създават блокажи.
На физическо ниво ендокринната система първа приема тези мисловни форми, вследствие на което се нарушават биохимични процеси в нашия организъм. Накрая настъпва дисбаланс в една система, тя подава грешен импулс на съседната и така дисхармонията се настанява в цялото тяло.
- Завършили сте квантова медицина в Москва. С какво тя е по-различна от традиционната?
- Първото и основното е, че тя не лекува симптомите, а търси причинителя. Защо, поради каква причина се е появило заболяването? При нас няма болести, има само причина и следствие. Имам един руски апарат, в който слагам един ваш косъм от тила и мога да следя здравословното ви състояние от разстояние. Отделно се локализират енергийни блокажи в клетки и органи. Но, вижте, оздравяването е много сложен процес, защото не са квантовите терапии или билковите хранителни добавки, които обръщат процесите. Нашите психолози в Колумбия говорят надълго и нашироко с пациентите, за да обърнем тяхната мозъчна дейност, представите им за духовния и материалния свят. Когато преформатираме мисленето на човека, тогава ние казваме, че сме направили пробив. Човек сам трябва да стигне до изворите на своята вяра в живота. Това е квантовата медицина - лекува комплексно душата и тялото.
- Да вярваме, но в какво - в Бога, в доброто, в здравето?
- Първото е да вярваме в себе си, но преди това трябва да се научим да се обичаме. Ще ви дам един пример. Една моя пациентка в Колумбия беше отписана от живота. След 45% метастази в организма дори и ние не можем да помогнем. А при нея бяха 75 на сто. Тогава тя ми каза: "Имам 4 малки деца, мъжът ми почина. Аз нямам родители, на които да ги оставя. Ще живея, но няма да си оставя децата в приют!" И тази женица започна война - уби раковата клетка от глад. Когато в продължение на 45 дни пиеше само вода и сок от мандарина, тя четеше Библията през сълзи и говореше с Бога. След няколко курса на гладолечение и прочистване на токсините тази женица, която беше тотален аутсайдер, изведнъж започна да трупа килограми, придоби и тен на лицето. След като й направиха пак изследвания, лекарите не откриха никаква ракова клетка. Аз също съм минала през жестоки изпитания, докато бях болна от рак, но никога не достигнах до този висш етап, в който духът воюва със смъртта за своето тяло. Това беше голям урок и за мен. Вярата наистина е най-великият лечител.
- Разкажете ми по-подробно за вашето изцеление?
- Аз имах рак на яйчниците. Въпреки операциите тръгнаха метастази. Случайно научих за експериментално лечение в един санаториум и се записах. Там ни лекуваха само с индиански продукти и хранителни диети. Д-р Стела Дуке ръководеше експеримента. Но съдба - тя почина при злополука с цялото си семейство и така стана, че аз продължих нейната мисия по изследване и внедряване на лековитите билки. Въпреки препаратите, които създадохме, въпреки модерните центрове, които построихме, аз и до ден днешен водя болните на 24 км навътре в джунглата при шамана Педро и пием джахе.
- Какво представлява тази напитка?
- Това е опиат, който се подготвя със специален ритуал. При церемонията сядаме насред малока - индианския храм. В центъра му ври казан с наркотични треви, които имат способността да чистят душата. Дават ви един блок с листа, бои и започвате да рисувате. Онова, което вас ви тревожи - прошка, обида, гняв, страх - цялата чернилка, която сте трупали в душата си години наред, излиза навън под формата на цветове. Когато аз се лекувах в джунглата, при залез слънце започвахме пиенето на джахе и свършвахме в 5 сутринта. Пет дни - пет сеанса, повече не са препоръчителни. На сутринта нищо не помнехме. Събуждахме се само с картина в ръце и шаманите започваха да тълкуват композицията.
- Това си е направо регресия! Вие какво нарисувахте?
- Бих казала - катарзис. Първата нощ аз изобразих дявола, бълващ пламъци от устата. Според тълкуванието на индианците съм била подвластна на много черна магия - вуду. Това не съм го споделяла, но по-късно наистина се установи. Втората нощ изпивам купичката и изпадам в транс. На заранта на платното стои майка ми в черни дрехи с две метли във всяка ръка. До нея имаше едно огненочервено сърце и още едно в краката й. Според индианците съм била получила много жестока обида от майка си, която никога не съм успяла да преодолея. И това бе вярно. През следващите две нощи в моите картини се появи баща ми. На едната аз тичам с протегнати ръце към него, а на другата той ме целува по челото. На петата нощ изобразих моя мъж Ернан, който междувременно ме бе изоставил заради друга жена. По цветовете и щрихите шаманите заключиха, че в мъжа си аз съм потърсила бащината любов и защита. След раздялата аз съм проектирала в душата си, че мен никой никога не ме е обичал. А това е страшно. Ето кое бе отключило моята болест.
- А магията, нейната роля каква е?
- У всеки човек дремят раковите клетки. Както вече споменах, болестта при мен бе провокирана чрез външно енергийно въздействие. Според моите наблюдения голям процент от онкоболните и у нас са жертва на злоба, завист и черна магия.
- Как развалихте вашата?
- Колумбийските шамани са големи експерти. Те рисуват дясната ви ръка върху пергамент. В центъра пишат трите имена на човека и датата на раждане. По този начин определят в кой град, в кое гробище е заровена куклата. Така с Педро намерихме един черен найлонов плик. Вътре имаше моя снимка, вече пожълтяла, от сватбата ми. В гроба намерихме още мое бельо и, разбира се, - кукла вуду. Игличките върху нея бяха забити точно там, където по-рано ми се беше появил ракът - в областта на гениталиите. В друг гроб в околностите на Богота изровихме магията на моя бивш съпруг. Там обаче имаше и още нещо, което ме потресе - презерватив със семенна течност, завързан на възел. Оказа се, че жената, която отне мъжа ми, е класическа магьосница. С първия ритуал ме беше отстранила мен, а с втория го бе завързала до гроб.
- Какво се случи после?
- Шаманът Педро затвори енергийно веригата и изгори всичко. Трябва да кажа, че не всеки може да развали вуду. Още на другия ден бившият ми мъж като обезумял започна да ми звъни по телефона, все едно че се бе събудил от някаква летаргия. Искал да ме види, но беше вече късно. Бяха изминали близо 20 години от раздялата ни. През 2004 година Педро ми даде медальон за защита, защото домогванията на тази жена продължиха и върху сина ми. Тя се уплаши, че Ернан, който е доста богат, ще завещае нещо на нашия син Роберто. Един ден той ми се оплака, че не може да си поеме въздух, като че ли нещо го души. Отведох го във френска клиника, където една нощ престой струва 1200 евро. Докторите го изследваха, но заключението им бе - клинично здрав. Няколко дни по-късно синът ми поиска да се хвърли през прозореца от 10-ия етаж. Той самият е кинезитерапевт, а виеше като куче от болки в гърба. Гледам го аз - няма му нищо. Така викнах Педро от амазонската джунгла на помощ. Той още щом го видя, каза "тръгвай да вадим магията". Отидохме в едно гробище, което той със своите способности локализира. Там изровихме кукличка с едно въженце около врата, което го душеше, и с игла, забита в гърба - точно там, където го болеше. В плика имаше един кръст, счупен на две, сяра, прах от мъртвец и статуята на смъртта. На нейния гръб бе залепена снимката на моя Роберто.
- Освен магиите колумбийските билки също са доста силни. По-чудодейни ли са от нашите?
- Колумбия е на първо място в света по лечебни треви, на второ е родината на аюрведа - Индия. Именно поради тази причина световноизвестният Дийпак Чопра, с когото съм работила, често посещава Богота. Той също много добре знае колко е важна интензивността на фотосинтезата. Да вземем например едно глухарче. То расте и у нас, и в джунглата, но активните вещества в колумбийското са в пъти повече, защото там слънчевите лъчи падат перпендикулярно. Има даже един парадокс, който установявам напоследък - индианските билкови препарати действат много по-бързо, приемани в България, отколкото в Колумбия, Еквадор, Перу или Бразилия.
- Разкажете за действието на някои илачи?
- Само индианските вождове знаят тайните рецепти за възкресение. Все пак нашите изследвания доказаха, че чудодейните отвари си имат и научно обяснение. Ето най-лечебният драгон идва от "кръвта" на дърво, което расте в джунглата на границата между Колумбия и Еквадор. Благодарения на своя алкалоид таспин той е 30 пъти по-силен от пеницилина. Пикантонът пък го прави 4 пъти по-ефикасен от химиотерапията. За разлика от нея обаче природният продукт търси само раковите клетки избирателно и ги унищожава. В различните страни го използват за различни заболявания - от зъбобол до алергии, диабет, гъбични инфекции и рак. Охарансинът пък е още по-ефикасен. Започва да създава на самата клетка друга среда на развитие, громи метастазите, докато стигне до туморното образувание. Нони съдържа редките витамини К, Б15 и Б17, регулира функцията на щитовидната жлеза, цери безплодие, а води и до вталяване на жените. От шаманите сме научили и една чудодейна билкова комбинация, която хваща панически разстройства, редки автоимунни заболявания като синдром на Хашимото. До момента сме изучили около 120 000 чудотворни растения, а не се знае още колко крият тайните си.
Любомир Старидолски

Споделяне във FacebookВърнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 1 мнение ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани, и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов